Τον Οκτώβριο στα Δικαστήρια η πτώχευση του Mega!

August 1, 2022


Το ζήτημα της πτώχευσης της πρώην εταιρείας «Τηλέτυπος» θα βρεθεί εκ νέου στα δικαστήρια. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το typologies, στο ΕΣΡ δεν έχουν κατορθώσει να εκδώσουν απόφαση από το… 2017 για την εί…

...�η της αίτησης πτώχευσης της εταιρείας του Mega. Αρχικά η εκδίκαση είχε οριστεί για τις 28 Δεκεμβρίου 2020, αλλά αναβλήθηκε. Η δίκη ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου 2022. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το typologies, στο ΕΣΡ δεν έχουν κατορθώσει να εκδώσουν απόφαση από το… 2017 για την είσοδο της Elenovo στο...

Το ζήτημα της πτώχευσης της πρώην εταιρείας «Τηλέτυπος» θα βρεθεί εκ νέου στα δικαστήρια.

  • Η δικηγόρος Ευδοκία Παπανδρέου, ειδική διαχειρίστρια της Τηλέτυπος ΑΕ, υπέβαλε αίτηση για την εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης της εταιρείας του Mega. Αρχικά η εκδίκαση είχε οριστεί για τις 28 Δεκεμβρίου 2020, αλλά αναβλήθηκε. Η δίκη ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου 2022.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το typologies, στο ΕΣΡ δεν έχουν κατορθώσει να εκδώσουν απόφαση από το… 2017 για την είσοδο της Elenovo στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, ενδεικτική των αντιλήψεων που υπάρχουν στην Αρχή για τις υποθέσεις.

  • Στην –υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης– Τηλέτυπος ΑΕ η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ συμμετείχε με 22,11%, η Elenovo Ltd, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, με 19,63%, ο Πήγασος με 13,1%, η HSBC Private Bank με 4,88%, η GS Bank με 4,8%, η Benbay Limited με 3,19%, η Moongold Investements Limited με 3,32%, η Goodlass Investments Limited με 3,26%, η Baltazi Investments Limited με 3,26%, η Opalton Investments Limited με 3,26% και με μικρότερα ποσοστά άλλες εταιρείες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.