Βάσια Τριφύλλη: Ξέσπασε για τον Φιλιππίδη – “Αφού βλέπεις ότι πάει να σε πηδ@@ει”

July 29, 2021


Το πρωί της Πέμπτης, η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη, από την οποία φυσικά δεν έλε…

...ιψαν και τα... «γαλλικά»!Η αγαπημένη ηθοποιός πάντοτε λέει ανοιχτά την γνώμη της, χωρίς κανένας δισταγμό. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλλιπίδη και την προφυλάκιση του και για ακόμη μια φορά άφησε κόκκαλο την παρουσιάστρια με τις δηλώσεις της. ...

Το πρωί της Πέμπτης, η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη, από την οποία φυσικά δεν έλειψαν και τα… «γαλλικά»!

Η αγαπημένη ηθοποιός πάντοτε λέει ανοιχτά την γνώμη της, χωρίς κανένας δισταγμό. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλλιπίδη και την προφυλάκιση του και για ακόμη μια φορά άφησε κόκκαλο την παρουσιάστρια με τις δηλώσεις της.

Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη είχε προειδοποιήσει την ομάδα στο κοντρόλ να είναι έτοιμοι, μιας και τα.. μπινελίκια της ηθοποιού δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Και όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά ή είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του.

Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή και για τις γυναίκες. Η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά όταν βγήκαν και μίλησαν αυτές οι γυναίκες και απορώ γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια.

Βεβαίως και καταλαβαίνω τον φόβο τους. Εκείνος δεν είχε φόβο, ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει… τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.