«Ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδούσε με κορτιζόνη και παρουσία γιατρού για να μην ακυρωθούν οι παραστάσεις»

July 29, 2021


Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Βάλαρης για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ο ίδιος υπήρξε ο τελευταίος συνεργάτης του τραγουδιστή, μιας και είχαν βρεθεί στη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ»…

..., τη σεζόν 2018-2019.Ο Γιώργος Βάλαρης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και στα Παραπολιτικά 90,1, και μέσα σε όλα αποάλυψε μια δύσκολη βραδιά στο θεατρική σκηνή, κατά την οποία παρά την κατάσταση υγεία του, ο Τόλης Βοσκόπουλος κατάφερε και εμφανίστηκε. ...

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Βάλαρης για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ο ίδιος υπήρξε ο τελευταίος συνεργάτης του τραγουδιστή, μιας και είχαν βρεθεί στη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ», τη σεζόν 2018-2019.

Ο Γιώργος Βάλαρης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και στα Παραπολιτικά 90,1, και μέσα σε όλα αποάλυψε μια δύσκολη βραδιά στο θεατρική σκηνή, κατά την οποία παρά την κατάσταση υγεία του, ο Τόλης Βοσκόπουλος κατάφερε και εμφανίστηκε.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Βαλάρη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Ξεπερνούσε πάντα όλες τις δυσκολίες… Εγώ τον έζησα σε μια περίοδο που ήταν καταπονημένος και ήταν και χειμώνας και κάποια στιγμή αρρώστησε για μία εβδομάδα και είχε κάνει εισαγωγή και στο νοσοκομείο. Εμείς είχαμε παράσταση και θα ακύρωνα, όμως ο ίδιος ήρθε με παρουσία γιατρού για να μην ακυρώσουμε τις παραστάσεις.

Τραγούδησε με κορτιζόνη και όταν του είπα να πει λιγότερα τραγούδια, για να μην κουραστεί, μου λέει “Είναι δυνατόν; Έχει έρθει τόσος κόσμος εδώ και εγώ θα τον απογοητεύσω”; Τόσο επαγγελματίας ήταν, λιοντάρι, άψογος και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Τον αποθέωσαν. Είχε τόση δύναμη μέσα του». Με την κίνηση του για τον Τόλη Βοσκόπουλο συγκίνησε και ο Πάνος Κιάμος!

Αποκάλυψη για Τόλη Βοσκόπουλο

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τα γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου

Τα γενέθλια του θα γιόρταζε χθες, 26 Ιουλίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος. Με αφορμή λοιπόν την σημερινή μέρα, η σύζυγος του, Άντζελα Γκερέκου, προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση.

Η είδηση του θανάτου βύθισε την Ελλάδα και τον καλλιτεχνικό κόσμο σε πένθος, μα πιο πολύ την γυναίκα του και την κόρη του, Μαρία, στις οποία και άφησε την διαθήκη του.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του σπουδαίου τραγουδιστή, η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σε ένα μαύρο φόντο, ενώ στη λεζάντα έγραψε 26 Ιουλίου, την ημερομηνία που γεννήθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο

Κηδεία Βοσκόπουλου: Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έφερε το δώρο που είχε αφήσει ο τραγουδιστής για την κόρη του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.