Τραγωδία: «Η μαμά είναι νεκρή» – Μαχαιρωμένη μέσα σε διαμέρισμα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος

July 29, 2021


Μια τραγωδία κρυβόταν πίσω από τα τρία μικρά αγόρια που εντοπίστηκαν να περπατούν μόνα τους στους δρόμους του Τέξας στη μέση της νύχτας. Οι αστυνομικοί πλησίασαν τα παιδιά και τα πρώτα τους λόγια συγκ…

...λονίζουν. “Η μαμά είναι νεκρή” είπαν.Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα που έμενε η οικογένεια, κοντά στο σημείο που βρέθηκαν. Η νεαρή μητέρα ήταν ακόμη ζωντανή, όταν την βρήκαν οι αστυνομικοί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η αστυνομία του Σαν...

Μια τραγωδία κρυβόταν πίσω από τα τρία μικρά αγόρια που εντοπίστηκαν να περπατούν μόνα τους στους δρόμους του Τέξας στη μέση της νύχτας. Οι αστυνομικοί πλησίασαν τα παιδιά και τα πρώτα τους λόγια συγκλονίζουν. “Η μαμά είναι νεκρή” είπαν.

Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα που έμενε η οικογένεια, κοντά στο σημείο που βρέθηκαν. Η νεαρή μητέρα ήταν ακόμη ζωντανή, όταν την βρήκαν οι αστυνομικοί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Η αστυνομία του Σαν Αντόνιο βρήκε τα παιδιά να περιπλανώνται στην οδό Χιούστον στις 3 τα ξημερώματα την Τρίτη, σύμφωνα με αναφορές.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.