Χαμός στον αέρα για τον Φιλιππίδη «Είναι μια όμορφη μέρα, άσχημη ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος».»

July 29, 2021


«Είναι μια όμορφη μέρα, εγώ το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω άσχημη μέρα, συγγνώμη. Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος».Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται ήδη στις φυλακές της Τρίπολης και στον αέρα …

... της εκπομπής “Καλοκαίρι not” ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης. Οι τόνοι, βέβαια, ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να έρχονται σε αντιπαράθεση.«Εγώ δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ότι είναι μια δυσάρεστη είδηση και μια δυσάρεστη...

«Είναι μια όμορφη μέρα, εγώ το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω άσχημη μέρα, συγγνώμη. Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται ήδη στις φυλακές της Τρίπολης και στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης. Οι τόνοι, βέβαια, ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να έρχονται σε αντιπαράθεση.

«Εγώ δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ότι είναι μια δυσάρεστη είδηση και μια δυσάρεστη μέρα. Είναι δυσάρεστη για έναν άνθρωπο, αλλά ευχάριστη για πολλούς άλλους. Το δυσάρεστο ποιο είναι; Είναι ευχάριστο που τα πράγματα ξεδιαλύνονται. Δεν είναι να κατεβάζουμε τα μούτρα, δεν πέθανε κανείς. Είναι κοντά στη δικαίωση πρόσωπα που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.


«Δεν είναι απομυθοποίηση του ελληνικού θεάτρου, είναι μερικών ανθρώπων που φέρονται να έχουν κάνει κάποιες τραγικές πράξεις. Είναι μια όμορφη μέρα, εγώ το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω άσχημη μέρα, συγγνώμη. Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα. Ο ήλιος κα το φως βγαίνει στο θέατρο τώρα, δεν είναι μαύρη, είναι άσπρη μέρα, φωτεινή», πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Πηγή : newsit.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.