Παλεύει να μείνει ζωντανός ο Ανέστης Βλάχος – Η ανακοίνωση της οικογένειας

July 29, 2021


Γνωστός για τους ρόλους των «κακών» στις ελληνικές ταινίες, ο Ανέστης Βλάχος «κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτήν την φορά ρόλο ζωής» όπως έγραψε ο γιος του, Ηρακλής, στα κοινωνικά δίκτυα.Ο 87χρ…

...ονος ηθοποιός πηγαίνει λίγο καλύτερα, σύμφωνα με όσα είπε ο εγγονός του, Ανέστης Βλάχος Junior. «Είναι καλύτερα και ζήτησε να φάει» σημειώνει. Η οικογένεια χθες ενημέρωσε τους φίλους και τους θαυμαστές του σπουδαίου ηθοποιού για την πορεία της υγείας του. «O πατέρας και παππούς...

Γνωστός για τους ρόλους των «κακών» στις ελληνικές ταινίες, ο Ανέστης Βλάχος «κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτήν την φορά ρόλο ζωής» όπως έγραψε ο γιος του, Ηρακλής, στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο 87χρονος ηθοποιός πηγαίνει λίγο καλύτερα, σύμφωνα με όσα είπε ο εγγονός του, Ανέστης Βλάχος Junior. «Είναι καλύτερα και ζήτησε να φάει» σημειώνει.

 

Η οικογένεια χθες ενημέρωσε τους φίλους και τους θαυμαστές του σπουδαίου ηθοποιού για την πορεία της υγείας του.

«O πατέρας και παππούς μας, Ανέστης Βλάχος, εισήχθη εχθές, 27 Ιουλίου 2021, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κατόπιν σοβαρής εξασθένησης του οργανισμού του, εξαιτίας των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Οι γιατροί του Ευαγγελισμού, από την πρώτη στιγμή, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά το γεγονός πως το σύστημα υγείας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο λόγω της πανδημίας και της έξαρσής της αυτό το διάστημα και με την φροντίδα τους, ο Ανέστης Βλάχος, ανέλπιστα γρήγορα ανέκτησε τις δυνάμεις του» τονίζεται.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.