Φυλακές Τρίπολης ΤΩΡΑ – Σε καραντίνα ο Φιλιππίδης. Τα πρώτα λόγια στους σωφρονιστικούς

July 29, 2021


«Δεν είμαι καλά γιατί δεν περίμενα ποτέ ότι θα καταλήξω στη φυλακή», είπε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους με τους οποίους είχε ένα σύντομο διάλογο κατά τη μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης , ο ηθοπο…

...ιός δείγμα της έκπληξής του για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.  Ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει γίνει… Έχει σοκαριστεί από την απόφαση να οδηγηθεί στη φυλακή και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την πρώτη νύχτα την...

«Δεν είμαι καλά γιατί δεν περίμενα ποτέ ότι θα καταλήξω στη φυλακή», είπε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους με τους οποίους είχε ένα σύντομο διάλογο κατά τη μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης , ο ηθοποιός δείγμα της έκπληξής του για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

 

  • Ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει γίνει… Έχει σοκαριστεί από την απόφαση να οδηγηθεί στη φυλακή και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Την πρώτη νύχτα την πέρασε μόνος βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό. Το ίδιο θα συνεχιστεί και τις επόμενες επτά μέχρι να λήξει η καραντίνα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κάποια πτέρυγα όπου θα μοιράζεται το κελί του με άλλους κρατούμενους.

 

Μαζί του στην ίδια πτέρυγα σε καραντίνα είναι άλλοι δύο κρατούμενοι που έφτασαν στις φυλακές σχεδόν μαζί με τον ηθοποιό.

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.