Πέτρος Φιλιππίδης: Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ – Περπατάει με κατεβασμένο το κεφάλι

July 29, 2021


Την πρώτη του νύχτα στις φυλακές Τρίπολης πέρασε χθες το βράδυ ο Πέτρος Φιλιππίδης.Ο ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, περπατάει συνέχεια έχοντας κατεβασμένο το κεφάλι και όπ…

...ως λέει και ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως θα έμπαινε φυλακή.Οι αρμόδιοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του τον περιγράφουν ως έναν ήρεμο κρατούμενο, αλλά σοκαρισμένο καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί πως θα περάσεις τους επόμενους μήνες της ζωής του σε ένα κελί.Στις φυλακές της...

Την πρώτη του νύχτα στις φυλακές Τρίπολης πέρασε χθες το βράδυ ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, περπατάει συνέχεια έχοντας κατεβασμένο το κεφάλι και όπως λέει και ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως θα έμπαινε φυλακή.

Οι αρμόδιοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του τον περιγράφουν ως έναν ήρεμο κρατούμενο, αλλά σοκαρισμένο καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί πως θα περάσεις τους επόμενους μήνες της ζωής του σε ένα κελί.

Στις φυλακές της Τρίπολης δεν υπάρχουν μικρά κελιά, καθώς σε κάθε θάλαμο βρίσκονται 18-20 κρατούμενοι.

Στην τρίτη πτέρυγα βρίσκεται εδώ και μήνες ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Πέτρος Φιλιππίδης φυλακές τρίπολης

Δεν αποκλείεται πάντως να έχει συγκρατούμενο τον Φιλιππίδη, σχηματίζοντας ένα… καλλιτεχνικό δίδυμο μέσα στις φυλακές, με πολύ σοβαρές κατηγορίες ωστόσο εναντίον τους.

H νέα πραγματικότητα του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε κάθε περίπτωση ο Φιλιππίδης θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία νέα σκληρή πραγματικότητα με συγκρατούμενους που έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα στην Τρίπολη βρίσκεται ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του. Επίσης, εκεί βρίσκεται ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής της μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο αλλά και ο «παιδεραστής με το βαν», Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, τέλος, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.