Παντελής Παντελίδης – Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του ανήμερα της ονομαστικής εορτής της

July 28, 2023


Ο πόνος των δικών του ανθρώπων όπως είναι λογικό δε λέει να σβήσει παρά το πέρασμα του χρόνου και είναι λογικό να δυναμώνει σε μέρες που ήταν σημαντικές για εκείνον όπως η μέρα των γενεθλίων του.Σήμερα ο τραγουδιστής, που άφησε την τελευταία του πνοή το 2016 σε τροχαίο δυστύχημα, θα είχε την ονομαστική του εορτή σήμερα και η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, σήμερα 27/7 προχώρησε σε μια συγκινητική αν…

...�θλίων του.Σήμερα ο τραγουδιστής, που άφησε την τελευταία του πνοή το 2016 σε τροχαίο δυστύχημα, θα είχε την ονομαστική του εορτή σήμερα και η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, σήμερα 27/7 προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η Αθηνά Παντελίδου...

Σχεδόν επτά χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και βυθίζοντας στη θλίψη χιλιάδες θαυμαστές αλλά κυρίως την οικογένειά του.

Ο πόνος των δικών του ανθρώπων όπως είναι λογικό δε λέει να σβήσει παρά το πέρασμα του χρόνου και είναι λογικό να δυναμώνει σε μέρες που ήταν σημαντικές για εκείνον όπως η μέρα των γενεθλίων του.

Σήμερα ο τραγουδιστής, που άφησε την τελευταία του πνοή το 2016 σε τροχαίο δυστύχημα, θα είχε την ονομαστική του εορτή σήμερα και η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, σήμερα 27/7 προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αθηνά Παντελίδου κοινοποίησε μια φωτογραφία του αδικοχαμένου γιου της και έγραψε: «Καρδιά μου», συγκινώντας τους ακολούθους της στο Instagram.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.