Σώμα αληθινής γυναίκας: Η Δανάη Μπάρκα πόζαρε με μαύρο μπικίνι σε πελώρια πισίνα σαν Αρχαία Ελληνίδα Θεά

July 28, 2022


Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα καθώς μετά από την αυλαία που έριξε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να φορτώσει τις μπαταρέις της. Μάλιστα, πριν από λίγο …

...καιρό είχε τοποθετηθεί και για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται.Συγκεκριμένα, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους από την καθημερινότητά της.Η ανάρτηση της Δανάης...

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα καθώς μετά από την αυλαία που έριξε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να φορτώσει τις μπαταρέις της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε τοποθετηθεί και για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται.

Συγκεκριμένα, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους από την καθημερινότητά της.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Μεταξύ άλλων, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/7) η ίδια πόσταρε μια νέα φωτογραφία με το μαγιό της δίπλα σε μια τεράστια πισίνα ενώ στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή εβδομάδα κούκλοι {η αισιοδοξία είναι μονόδρομος,όποτε ας πάμε έτσι}».

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.