Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση ανήμερα των γενεθλίων του Τόλη Βοσκόπουλου

July 27, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε ο θάνατος του σπουδαίου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||…

...�απημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, πριν μια εβδομάδα, στα 81 του χρόνια μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο 251 νοσοκομείο λίγο πριν πάρει εξιτήριο.Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό...


Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε ο θάνατος του σπουδαίου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου.


Ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, πριν μια εβδομάδα, στα 81 του χρόνια μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο 251 νοσοκομείο λίγο πριν πάρει εξιτήριο.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σε ένα μαύρο φόντο, ενώ στη λεζάντα έγραψε 26 Ιουλίου, την ημερομηνία που γεννήθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος.


«26 Ιουλίου» σημείωσε η Άντζελα Γκερέκου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.