Πτώση Canadair: «Κάτω από το σπίτι της οικογένειας του 27χρονου βρίσκονται..» – Τραγική φιγούρα οι γονείς του Περικλή Στεφανίδη

July 26, 2023


Το μεσημέρι της Τρίτης 25/07/23, έγινει γνωστή η είδηση ότι ένα Canadair το οποίο επιχειρούσε την κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή της Καρύστου κατέπεσε. Ωστόσο το απόγευμα της ίδιας μέρας, ανακοινώθηκε από την Πολεμική Αεροπορία, ότι οι δύο χειριστές του μοιραίου Canadair εντοπίστηκαν νεκροί. Ο ένας ήταν ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς, και ο άλλος ήταν ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης.Σύμφωνα με …

...window.innerWidth||document.documentElement.clientWidth;if(width>=1025){document.write(Base64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Σύμφωνα με τις πληροφορίες...

Το μεσημέρι της Τρίτης 25/07/23, έγινει γνωστή η είδηση ότι ένα Canadair το οποίο επιχειρούσε την κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή της Καρύστου κατέπεσε. Ωστόσο το απόγευμα της ίδιας μέρας, ανακοινώθηκε από την Πολεμική Αεροπορία, ότι οι δύο χειριστές του μοιραίου Canadair εντοπίστηκαν νεκροί. Ο ένας ήταν ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς, και ο άλλος ήταν ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, την Πέμπτη 27/07/23 αναμένεται να τελεσθεί η κηδεία του 27χρονου Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στον τόπο καταγωγής του (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την κηδεία του).

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του άτυχου πιλότου.

Ο πατέρας Κωνσταντίνος, ο οποίος ανήκει στην ενορία των Αγιών Πάντων στην γειτονιά του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, είπε στην δημοσιογράφο του Mega, ότι οι γονείς και αδερφός του είναι συντετριμμένοι από τον άδικο και ξαφνικό χαμό του συγκυβερνήτη του μοιραίου Canadair που κατέπεσε στην Κάρυστο. Ωστόσο, δήλωσαν ότι : «είναι και εξαιρετικά υπερήφανοι που το παιδί τους αλλά και ο συνάδελφός του θυσίασαν τις ζωές τους για να σώσουν τη ζωή άλλων».

Η δημοσιογράφος του Mega Μαρία Γουγουτσά δήλωσε ότι από απόγευμα της Τρίτης, βρίσκονται κάτω από το σπίτι της οικογένειας του Περικλή Στεφανίδη, ένας γιατρός και δύο ψυχολόγοι της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να δώσουν την βοήθεια τους στους οικείους του.

Ακόμα στο πλευρό της οικογένειας του Ανθυποσμηναγού, βρίσκονται από χθες δύο πολύ καλοί φίλοι και συνάδελφοι του από την 112 Πτέρηγας Μάχης.

Δείτε εδώ το βίντεο :

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.