«Το λέω και συγκινούμαι» – Μιλούσε με δυσκολία και δάκρυζε η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα του Καλοκαίρι Yes

July 26, 2023


Βαρύ ήταν το κλίμα στη σημερινή (26/7) εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, καθώς αφού πρώτα οι τρεις παρουσιαστές εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους (δείτε εδώ σε ποιον και γιατί), παρουσιάστηκαν στον αέρα μαρτυρίες από ανθρώπους που είδαν μπροστά στα μάτια τους τις περιουσίες, τα σπίτια και τη φύση να καίγεται, στη Ρόδο και αυτό τους “λύγισε”.Η Μαριάντα Πιερίδη, μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δ…

...64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Η Μαριάντα Πιερίδη, μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της...

Βαρύ ήταν το κλίμα στη σημερινή (26/7) εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, καθώς αφού πρώτα οι τρεις παρουσιαστές εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους (δείτε εδώ σε ποιον και γιατί), παρουσιάστηκαν στον αέρα μαρτυρίες από ανθρώπους που είδαν μπροστά στα μάτια τους τις περιουσίες, τα σπίτια και τη φύση να καίγεται, στη Ρόδο και αυτό τους “λύγισε”.


Η Μαριάντα Πιερίδη, μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και συγκινημένη θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους για να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν και συνεχίζουν να προσπαθούν.

Η συγκίνηση της Μαριάντας Πιερίδη για την φωτιά στη Ρόδο

«Σε όλον τον κόσμο μιλάνε για αυτό, για τους Ροδίτες. Το λέω και συγκινούμαι κι εγώ. Μιλάνε για εσάς που ανοίξατε τα σπίτια σας και τις επιχειρήσεις σας. Χίλια μπράβο, δεν υπάρχουν λόγια», είπε αρχικά η ίδια και στο τέλος της συνέντευξης πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είστε εκεί και τρέχετε με την πίεση και τη στενοχώρια και την κούραση. Ευχαριστώ που βγήκατε και μιλήσατε».

Διαβάστε επίσης: «Χθες το βράδυ ξενύχτησα με τον πατέρα μου…» – Συγκλονίζει η Μαριάντα Πιερίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.