Ψυχολόγοι στο σπίτι του ήρωα πιλότου Στεφανίδη: Ο μικρός του αδερφός χρειάζεται βοήθεια-Βρίσκεται σε σοκ

July 26, 2023


Στην οδό Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης οι συγγενείς του αδικοχαμένου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη βρίσκονται σε σοκ.Ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, που σκοτώθηκε την ώρα του καθήκοντος ενώ επιχειρούσε μαζί με τον κυβερνήτη Χρήστο Μουλά στο Καναντέρ που συνετρίβη στην πυρκαγιά στην Κάρυστο Εύβοιας, έμενε στο διαμέρισμα της περιοχής του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού μαζί με τους γονείς του. Παρ…

...�μού μαζί με τους γονείς του. Παρότι μάλιστα υπηρετούσε σε άλλη περιοχή, ερχόταν κατά διαστήματα στη Θεσσαλονίκη.Έξω από την πολυκατοικία βρίσκεται ένα ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας και στο διαμέρισμα της οικογένειας βρίσκονται ψυχολόγοι για να στηρίξουν τους γονείς...

Στην οδό Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης οι συγγενείς του αδικοχαμένου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη βρίσκονται σε σοκ.

Σοκ με τον χαμό του παιδιού τους

Ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, που σκοτώθηκε την ώρα του καθήκοντος ενώ επιχειρούσε μαζί με τον κυβερνήτη Χρήστο Μουλά στο Καναντέρ που συνετρίβη στην πυρκαγιά στην Κάρυστο Εύβοιας, έμενε στο διαμέρισμα της περιοχής του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού μαζί με τους γονείς του. Παρότι μάλιστα υπηρετούσε σε άλλη περιοχή, ερχόταν κατά διαστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Έξω από την πολυκατοικία βρίσκεται ένα ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας και στο διαμέρισμα της οικογένειας βρίσκονται ψυχολόγοι για να στηρίξουν τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του Περικλή, οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, είναι σε κατάσταση σοκ.

Νωρίτερα κοντά στους γονείς βρέθηκε ένας ιερέας, φίλος της οικογένειας, προκειμένου να τους συμπαρασταθεί και να τους υποστηρίξει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γονείς του πιλότου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, «εξαιρετικά συγκλονισμένοι», ωστόσο, όπως είπε, είναι και «εξαιρετικά υπερήφανοι» για το παιδί τους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.