Σπάνιο ντοκουμέντο: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη 30 χρόνια μετά τον θάνατό της

July 26, 2022


Στις 26 Ιουλίου 1992, η Τζένη Καρέζη αφήνει την τελευταία της πνοή στην Αθήνα, σε ηλικία 60 ετών, μετά από τριετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.Η μελαχρινή ηθοποιός με το ακατανίκητο πράσινο βλέμμα αγ…

...απήθηκε όσο λίγες από το ελληνικό κοινό και το αστέρι της λάμπει ακόμα, 30 χρόνια από τον θάνατό της.Δείτε επίσης: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στην Τζένη Καρέζη: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατέρρευσε στην κάμερα! (Video)Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Τζένη Καρέζη στους δρόμους...

Στις 26 Ιουλίου 1992, η Τζένη Καρέζη αφήνει την τελευταία της πνοή στην Αθήνα, σε ηλικία 60 ετών, μετά από τριετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μελαχρινή ηθοποιός με το ακατανίκητο πράσινο βλέμμα αγαπήθηκε όσο λίγες από το ελληνικό κοινό και το αστέρι της λάμπει ακόμα, 30 χρόνια από τον θάνατό της.

Δείτε επίσης: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στην Τζένη Καρέζη: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατέρρευσε στην κάμερα! (Video)

Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Τζένη Καρέζη στους δρόμους της Αθήνας να κοιτάζει βιτρίνα με ρούχα. Η αδημοσίευτη φωτογραφία αναρτήθηκε σήμερα στον λογαριασμό Studio Kleisthenis στο instagram.

Η Τζένη Καρέζη ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός που ήταν ικανή να μεταπηδά από το ένα θεατρικό είδος στο άλλο με τη μεγαλύτερη ευκολία. Ταυτόχρονα, όμως, ήταν ένα από τα πρόσωπα του κινηματογράφου που κυνηγούσαν όσο λίγα οι παπαράτσι της εποχής.

Πυρ και μανία η Τζένη Καζάκου: «Είναι άδικο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου»

H Τζένη Καζάκου, η εγγονή της θρυλικής Τζένης Καρέζη, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA Συμπέθεροι από τα Τίρανα“, σε συνέντευξή της μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύγκριση που γίνεται με τη γιαγιά της, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της.

Σε ενοχλεί ότι στο ξεκίνημα σου όλοι σε συγκρίνουν με τη γιαγιά σου, Τζένη Καρέζη;

Είναι ένα δύσκολο κομμάτι, υπάρχει έντονο όλο αυτό. Μου φαινόταν περίεργο στην αρχή, πέρασα μια φάση περίεργη. Είναι άδικο… Τη γιαγιά μου τη θαυμάζω αλλά το τι θα κάνω εγώ είναι στο δικό μου χέρι. Και δουλειά να πάρω λόγω ονόματος, εγώ θα παίζω εκείνη την ώρα και θα κριθώ εκ του αποτελέσματος.

Πιστεύεις ότι ακόμη και σήμερα ηθοποιοί μπορούν να παίρνουν ρόλους λόγω ονόματος;

«Υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν, αλλά το θέμα είναι ότι η διάρκεια θα καθορίσει το αν αξίζεις και πόσο καλός είσαι», είπε στο «Τύπος Tv».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.