Βρέθηκε νεκρή από την μητέρα της – Ορίστηκε η ημερομηνία της κηδείας για την Μαρίτα Αγγελόπούλου

July 26, 2022


Η τραγική είδηση θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου έγινε γνωστή την Δευτέρα 25/7 και από τότε έχει συγκλονιστεί το πανελλήνιο αλλά και η τοπική κοινωνία του Αιγίου, όπου και ζούσε και εν τέλει κατάληξε…

... για άγνωστο για την ώρα λόγο.Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες της εφημερίδας ''Πελοπόννησος'' η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από την μητέρα της. η οποία αφού δε μπορούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της, μπήκε στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά, όπου και τη βρήκε στον καναπέ χωρίς τις...

Η τραγική είδηση θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου έγινε γνωστή την Δευτέρα 25/7 και από τότε έχει συγκλονιστεί το πανελλήνιο αλλά και η τοπική κοινωνία του Αιγίου, όπου και ζούσε και εν τέλει κατάληξε για άγνωστο για την ώρα λόγο.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες της εφημερίδας ”Πελοπόννησος” η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από την μητέρα της. η οποία αφού δε μπορούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της, μπήκε στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά, όπου και τη βρήκε στον καναπέ χωρίς τις αισθήσεις της.

Ορίστηκε η ημερομηνία της κηδείας για την Μαρίτα Αγγελοπούλου

Την Τετάρτη 27/7 συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Μαρίτα Αγγελοπούλου. Η κηδεία της θα γίνει στις 6 το απόγευμα στον Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, εκεί όπου τραγικές φιγούρες θα είναι η μητέρα και ο λατρεμένος της αδερφός.

Λίγα λόγια για τη ζωή της κοπέλας που έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή

Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Αιγίου, αλλά και φίλοι και γνωστοί, από την ώρα που πληροφορήθηκαν την είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου. Η γνωστή επιχειρηματίας της περιοχής βρέθηκε νεκρή στον καναπέ της με τα ακριβή αίτια του θανάτου της να διερευνώνται από την αστυνομία. Κάποια στοιχεία γύρω από τη ζωή της αλλά και το συγκλονιστικό παρελθόν της έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου, ήταν ενεργή ως επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια. Υπήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία με δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενεργή στα social media και ιδιοκτήτρια του διάσημου παραλιακού καταστήματος Ανώνυμο στο Λόγγο. Η ίδια διατηρούσε φιλικές σχέσεις με πολλούς Πατρινούς, έχοντας συνεργαστεί και με καταστήματα διασκέδασης στην Πάτρα, ενώ ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση της Μαρίτας Αγγελοπούλου τρεις ημέρες πριν βρεθεί νεκρή

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Η δολοφονία του πατέρα της το 2011 και το συμβόλαιο θανάτου για την ίδια

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.