Φωτιά στη Ρόδο: Πυροσβέστης κρατά αγκαλιά δύο λαγουδάκια και ένα γατάκι που διέσωσε από τις φλόγες

July 25, 2023


Ο πυροσβέστης τα κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του και τα απομακρύνει σώα από την πύρινη λαίλαπα.Περισσότερα από 444 ζώα συντροφιάς (σκύλοι και γάτες) έχουν μεταφερθεί και καταγραφεί στη δομή πυρόπληκτων ζώων ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι, ενώ έχουν διασωθεί από τα πύρινα μέτωπα σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία για Προστασία Ζώων Συντροφιάς εκατοντάδες παραγωγικά ζώα και ιπποειδή στην Αττική και το Λουτράκ…

...�α από 444 ζώα συντροφιάς (σκύλοι και γάτες) έχουν μεταφερθεί και καταγραφεί στη δομή πυρόπληκτων ζώων ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι, ενώ έχουν διασωθεί από τα πύρινα μέτωπα σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία για Προστασία Ζώων Συντροφιάς εκατοντάδες παραγωγικά ζώα και ιπποειδή στην...

Στη συγκλονιστική μάχη που συνεχίζουν να δίνουν σε όλα τα μέτωπα της πυρκαγιάς οι δυνάμεις πυρόσβεσης και οι εθελοντές, συγκινεί μια φωτογραφία που καταγράφει την ευαισθησία πυροσβέστη, ο οποίος έχει μόλις διασώσει μια γάτα και δύο λαγουδάκια στη φωτιά ανάμεσα στο Κιοτάρι και το Γενάδι στη Ρόδο.

Ο πυροσβέστης τα κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του και τα απομακρύνει σώα από την πύρινη λαίλαπα.

Περισσότερα από 444 ζώα συντροφιάς (σκύλοι και γάτες) έχουν μεταφερθεί και καταγραφεί στη δομή πυρόπληκτων ζώων ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι, ενώ έχουν διασωθεί από τα πύρινα μέτωπα σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία για Προστασία Ζώων Συντροφιάς εκατοντάδες παραγωγικά ζώα και ιπποειδή στην Αττική και το Λουτράκι σε συνεργασία με το A Little Shelter και αρμόδιους δήμους.

Στις πυρκαγιές εθελοντές αναγκάστηκαν τζάμια κατοικιών για να απεγκλωβίσουν ζώα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.