«Βόμβα» από Κώστα Καραφώτη: «Το ειδύλλιο με τη Μάρω Λύτρα ήταν…»

July 23, 2023


Για ένα τελευταίο Σαββατοκύριακο, το ANT1 Flashback ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε σε αυτό. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κλήθηκε να γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στον χρόνο για να μοιραστεί στιγμές από το Fame Story 2, όπου συμμετείχε και αναδείχθηκε μέσα από αυτό. Μάλιστα, έριξε τη δική του «βόμβα» και αναφέρθηκε στο ειδύλλιο με τη Μάρω Λύτρα.«Για το ειδύλλιο με την Μάρ…

...ω και ότι άλλο υπήρξε στο παιχνίδι υπήρξε πολύς κόσμος που ταυτίστηκε με αυτό, πάρα πολύς κόσμος. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι όλο αυτό ήταν μια αλήθεια μας τότε». Με την ευκαιρία, αυτή είναι η νέα του σύντροφος. «Σίγουρα όλο αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε...

Για ένα τελευταίο Σαββατοκύριακο, το ANT1 Flashback ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε σε αυτό. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κλήθηκε να γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στον χρόνο για να μοιραστεί στιγμές από το Fame Story 2, όπου συμμετείχε και αναδείχθηκε μέσα από αυτό. Μάλιστα, έριξε τη δική του «βόμβα» και αναφέρθηκε στο ειδύλλιο με τη Μάρω Λύτρα.

«Για το ειδύλλιο με την Μάρω και ότι άλλο υπήρξε στο παιχνίδι υπήρξε πολύς κόσμος που ταυτίστηκε με αυτό, πάρα πολύς κόσμος. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι όλο αυτό ήταν μια αλήθεια μας τότε». Με την ευκαιρία, αυτή είναι η νέα του σύντροφος.

«Σίγουρα όλο αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε σχέδιο, δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε προετοιμασία ή κάτι άλλο. Ήταν μια αλήθεια που μας βγήκε εκείνη την εποχή, ήταν πάρα πολύ όμορφο» συμπλήρωσε ο Κώστας Καραφώτης στο νέο επεισόδιο του ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη, το οποίο προβλήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του Μακεδονία TV.

Για την ιστορία του Fame Story και όχι μόνο, δε, ο Κώστας Καραφώτης και η Μάρω Λύτρα βρέθηκαν δισκογραφικά δύο φορές τόσο στο κομμάτι «Μίλα μου» όσο και «Θέλω να σου πω» που κυκλοφόρησαν από την Heaven.

Αρετουσάριστη Μάρω Λύτρα: Με μαγιό στα 50 της μας δείχνει το απίστευτο κορμί της!

Η Μάρω Λύτρα η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις 6 Ελληνίδες της showbiz που έχουν δεχτεί ενδοοικογενειακή βία, έβγαλε το νέο της τραγούδι και την είδαμε μετά από πολύ καιρό να ποζάρει με μαγιό. Σε ηλικία 50 ετών, η τραγουδίστρια τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μπορεί από την ελληνική showbiz να έχει “εξαφανιστεί”, αφού πλέον έχει μετακομίσει στον Καναδά με τον σύζυγο της, ωστόσο μέσα από το Youtube, μπορεί κανείς να δει και να ακούσει τα νέα της κομμάτια.

17 χρόνια μετά την εμφάνιση της στο Fame Story (2004), όπου την γνωρίσαμε και επίσημα – αφού είχε βγάλει τραγούδι και το έτος 2001 – 2002 – παραμένει άκρως εντυπωσιακή όπως τότε.

Η Μάρω Λύτρα… διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.