Φωτιά στη Ρόδο: Καταγγελία εθελοντή ότι ακούγεται πως υπάρχουν άτομα με γκαζάκια στον Προφήτη Ηλία

July 23, 2023


Εθελοντές κινούνται προς την περιοχήΌλα τα είχε η Ρόδος, τα γκαζάκια της έλειπαν, αλλά καταγγελία εθελοντή σε τηλεοπτικό σταθμό είναι τουλάχιστον τρομακτική. Συγκεκριμένα, εθελοντές με δύο αυτοκίνητα επιχειρούν γύρω από την περιοχή Απόλλωνας και εύχονται να μη γυρίσει ο άνεμος σε νοτιά, αλλά οι φήμες που μοιράστηκε είναι συγκλονιστικές. Φαίνεται ότι η φωτιά κατευθύνεται στα χωριά Μάσαρη, Μαλόνα. Ο…

... εθελοντής τόνισε ότι στην περιοχή του Προφήτη Ηλία ακούγεται ήχος από γκαζάκια, ενώ είπε ότι υπάρχουν τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι τους οποίους ψάχνουν. var cpgClientWidth = document.documentElement.clientWidth; if (cpgClientWidth >= 986) { /* D_Article_Bottom */ document.write(''); } else if (cpgClientWidth < 986 && cpgClientWidth > 745) { /* T_Article_Bottom...

Εθελοντές κινούνται προς την περιοχή

Όλα τα είχε η Ρόδος, τα γκαζάκια της έλειπαν, αλλά καταγγελία εθελοντή σε τηλεοπτικό σταθμό είναι τουλάχιστον τρομακτική.

Συγκεκριμένα, εθελοντές με δύο αυτοκίνητα επιχειρούν γύρω από την περιοχή Απόλλωνας και εύχονται να μη γυρίσει ο άνεμος σε νοτιά, αλλά οι φήμες που μοιράστηκε είναι συγκλονιστικές. Φαίνεται ότι η φωτιά κατευθύνεται στα χωριά Μάσαρη, Μαλόνα.

Ο εθελοντής τόνισε ότι στην περιοχή του Προφήτη Ηλία ακούγεται ήχος από γκαζάκια, ενώ είπε ότι υπάρχουν τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι τους οποίους ψάχνουν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.