Μετά τον σάλο με την Ολλανδία, τα καλλιστεία Μις Ιταλία απογόρευσαν τη συμμετοχή τρανσeξουαλ

July 23, 2023


Το αποκλεισμό των τρανσeξουαλ γυναικών από τα Μις Ιταλία ανακοίνωσαν τα καλλιστεία, λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την πρόσφατη νίκη της τρανς Rikkie Valerie Kolle στα καλλιστεία της Ολλανδίας.Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του θεσμού, στα καλλιστεία θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο «εκ γενετής» γυναίκες.Patrizia Mirigliani, the official patron of Miss Italy, has made it clear t…

... that contestants in the competition must be "a woman from birth." #italy #transgender https://t.co/GHkktvBGN9 — VIRTUE.NEWS (@virtuemediacorp) July 21, 2023 Η Patrizia Mirigliani, η υπεύθυνη των ιταλικών καλλιστείων, εξέφρασε τις ανησυχίες της για την τάση των διαγωνισμών ομορφιάς να χρησιμοποιούν «παράλογες» στρατηγικές για να προσελκύσουν την προσοχή...

Το αποκλεισμό των τρανσeξουαλ γυναικών από τα Μις Ιταλία ανακοίνωσαν τα καλλιστεία, λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την πρόσφατη νίκη της τρανς Rikkie Valerie Kolle στα καλλιστεία της Ολλανδίας.

Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του θεσμού, στα καλλιστεία θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο «εκ γενετής» γυναίκες.

Η Patrizia Mirigliani, η υπεύθυνη των ιταλικών καλλιστείων, εξέφρασε τις ανησυχίες της για την τάση των διαγωνισμών ομορφιάς να χρησιμοποιούν «παράλογες» στρατηγικές για να προσελκύσουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.
Τόνισε μάλιστα ότι η Μις Ιταλία δεν θα συμμετάσχει στη «λαμπερή μπάντα του τρανς ακτιβισμού».

Πάντως, η Μις Ολλανδία θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στα καλλιστεία της Μις Υφήλιος, τα οποία δέχονται τρανς υποψήφιες από το 2012.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.