Πανικός στην Πάτρα: Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας που είχε προβλήματα – Τουλάχιστον ένας νεκρός (video & photos)

July 23, 2023


Έπεσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στην οδό Διοδώρου, στην περιοχή Μποζαΐτικα, το μεσημέρι της Κυριακής (23/7).Ειδικότερα, πρόκειται για το τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο Χάραδρο ενώ στο σημείο γίνονται έργα εδώ και δύο χρόνια.Από την πτώση τμήματος της γέφυρας τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενοι, που έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.Οι δίδ…

υμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).Το διαβάσαμε εδώ

Έπεσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στην οδό Διοδώρου, στην περιοχή Μποζαΐτικα, το μεσημέρι της Κυριακής (23/7).

Ειδικότερα, πρόκειται για το τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο Χάραδρο ενώ στο σημείο γίνονται έργα εδώ και δύο χρόνια.

Από την πτώση τμήματος της γέφυρας τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενοι, που έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.