Πάνω από 10.000 likes στη φωτογραφία της – Η Κατερίνα Βρανά πόζαρε γuμνή κρύβοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός της

July 23, 2023


Η Κατερίνα Βρανά διατηρεί ένα πολύ ενεργό προφίλ στο instagram με μία πρόσφατη ανάρτηση, που έκανε να αποσπάει πολλά likes από τους ακόλουθους της (δείτε την εδώ με φωσφοριζέ κίτρινες γόβες στο προεδρικό μέγαρο).Γενικότερα, η περιπέτεια της υγείας της είναι γνωστή με αποτέλεσμα η κωμικός σήμερα να κυκλοφορεί πολύ περήφανη με το αμαξίδιο της, το οποίο κάνει πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητά της. Μ…

...j48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Γενικότερα, η περιπέτεια της υγείας της είναι γνωστή με αποτέλεσμα η κωμικός σήμερα να κυκλοφορεί πολύ περήφανη με το αμαξίδιο της, το οποίο κάνει πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητά της. ...

Η Κατερίνα Βρανά διατηρεί ένα πολύ ενεργό προφίλ στο instagram με μία πρόσφατη ανάρτηση, που έκανε να αποσπάει πολλά likes από τους ακόλουθους της (δείτε την εδώ με φωσφοριζέ κίτρινες γόβες στο προεδρικό μέγαρο).


Γενικότερα, η περιπέτεια της υγείας της είναι γνωστή με αποτέλεσμα η κωμικός σήμερα να κυκλοφορεί πολύ περήφανη με το αμαξίδιο της, το οποίο κάνει πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητά της.

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση την είδαμε λοιπόν να ποζάρει καθιστή στο πάτωμα μόνο με τα κοσμήματα της χωρίς ρούχα θέλοντας να περάσει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα πίσω από το ”γuμνό”.

Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Κατερίνας Βρανά

«Αξεσουάρ. Όταν τα φοράς, δεν είσαι ποτέ εντελώς γuμνή και όταν δεν τα φοράς δεν είσαι ποτέ εντελώς ντυμένη.
(Λατρεύω το πως λάμπει το χρυσό μες στο καλοκαιρινό φως)», έγραψε η Κατερίνα Βρανά.

«Από τότε που αρρώστησα…»

Η stand up comedian Κατερίνα Βρανά, προέβη σε μία συζήτηση εκ βάθους με τον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή Mega Καλημέρα. Μίλησε για όλους κ για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στην αποκατάστασή της (δείτε εδώ αναλυτικά τι της συνέβη).

«Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου. Στην παράσταση «Σχεδόν Πέθανα» θα δείτε μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου. Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στην Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τους 3 μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Βρανά στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε», πρόσθεσε η Κατερίνα Βρανά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.