4 νέα μέτρα από Σεπτέμβρη! Εκτός από χρήση μάσκας θα έχουμε και… Έξαλλοι οι πολίτες!

July 22, 2022


Η πανδημία και ο κορωνοϊός συνεχίζουν να ταλανίζουν την χώρα μας, με τα κρούσματα να αυξάνονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα, την ώρα που ο κόσμος προσπαθεί να απολαύσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Το …

...γεγονός, όμως, πως καθημερινά προκύπτουν και διαφορετικές μεταλλάξεις προκαλεί τρόμο, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αναζητά νέους τρόπους προστασίας.Το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως η τελευταία λύση, ωστόσο όλα θα προχωρήσουν ανάλογα με την επιδημιολογική...

Η πανδημία και ο κορωνοϊός συνεχίζουν να ταλανίζουν την χώρα μας, με τα κρούσματα να αυξάνονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα, την ώρα που ο κόσμος προσπαθεί να απολαύσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Το γεγονός, όμως, πως καθημερινά προκύπτουν και διαφορετικές μεταλλάξεις προκαλεί τρόμο, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αναζητά νέους τρόπους προστασίας.

Το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως η τελευταία λύση, ωστόσο όλα θα προχωρήσουν ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση που θα βρίσκεται η Ελλάδα από τον Σεπτέμβρη. Τα εμβόλια συνεχίζονται κανονικά, ενώ η πιθανότητα να επιστρέψει η μάσκα παραμένει ανοιχτό.

3 νέα μέτρα από Σεπτέμβρη: Επιστρέφει η χρήση μάσκας! Ποια είναι τα άλλα 2;

Τα τέσσερα μέτρα που είναι σίγουρο πως θα επιστρέψουν από το τέλος του καλοκαιριού είναι τα εξής:

  • Τεστ κορωνοϊού για είσοδο σε συγκεκριμένους χώρος
  • Στοχευμένη χρήση φαρμάκων
  • Μάσκα σε χώρους με συγχρωτισμό
  • Φίλτρα σε χώρους εργασίας και σχολεία

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.