Έξυπνα τρικ… Πώς να ξανακερδίσεις τον πρώην σου

July 22, 2021


Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα αρκετών γυναικών όταν χωρίζουν είναι πως ακόμα θέλουν τον πρώην σύντροφο τους και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τον φέρουν πίσω.Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και με ε…

...σένα και θεωρείς πως όντως σου αρέσει και ταιριάζετε, καλώς, συνέχισε να διαβάζεις, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.Αν όμως έχει φάει κάποιο κόλλημα, και προσκολλάσαι πάνω του απλά και μόνο επειδή θεωρείς ότι δεν θα βρεθεί κάποιος άλλος που να του αρέσεις, τότε πραγματικά...

Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα αρκετών γυναικών όταν χωρίζουν είναι πως ακόμα θέλουν τον πρώην σύντροφο τους και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τον φέρουν πίσω.

Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και με εσένα και θεωρείς πως όντως σου αρέσει και ταιριάζετε, καλώς, συνέχισε να διαβάζεις, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Αν όμως έχει φάει κάποιο κόλλημα, και προσκολλάσαι πάνω του απλά και μόνο επειδή θεωρείς ότι δεν θα βρεθεί κάποιος άλλος που να του αρέσεις, τότε πραγματικά μην συνεχίσεις την ανάγνωση του άρθρου. Κλείσε το pc/κινητό, πάρε μια φίλη σου και βγείτε έξω να κάνετε νέες γνωριμίες.

Αν είσαι λοιπόν στην πρώτη κατηγορία, μην κάνεις τα λάθη των άλλων γυναικών. Βλέπεις πολλες, είτε ρίχνουν υπερβολικά τον εαυτό τους στα μάτια του, όπως όταν τον παρακαλάν να γυρίσει και είναι υπερβολικά ρομαντικές, είτε λένε ψέματα για να προκαλέσουν ζήλια.

Άλλες κάνουν ότι τον αγνοούν επίτηδες για υπερβολικά μεγάλο διάστημα. Όλοι αυτοί οι τρόποι τις περισσότερες φορές έχουν τα αντίθετά αποτελέσματα.

Επανασύνδεση σε σχέση

Αν θέλεις να γυρίσει ο πρώην σου και να αισθανθεί ξανά δυνατά συναισθήματα για σένα είναι σημαντικό να κάνεις τα ακόλουθα:

  • Όσο είστε μακριά γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Όσο πολλές φορές και αν είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πολύ καλός λόγος που ο πρώην σου δεν θέλει να συνεχίσετε μαζί αντί να βρίσκεται στην αγκαλιά σου αυτή τη στιγμή.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις ενώ βρίσκεστε σε απόσταση είναι να βρεις και να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες σου που πιθανόν να είχες και κατά τη διάρκεια της σχέσης και οι οποίες να απομάκρυναν τα αρχικά συναισθήματα που έτρεφε για σένα.

Για παράδειγμα αν κάποια γυναίκα αισθάνεται πως στάθηκε τυχερή με κάποιον άνδρα και πως δεν είναι ικανή να βρει άλλόν σαν και αυτόν ξανά θα αρχίσει να αισθάνεται ανασφαλής μέσα στη σχέση. Μπορεί να πιστεύει πως είναι υπερβολικά καλός για αυτήν και να τον βάζει πάνω από τον εαυτό της.

Ως αποτέλεσμα γίνεται όλο και περισσότερο κτητική και ζηλιάρα.

Από το φόβο μη τον χάσει, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και συμπεριφέρεται, για να ταιριάζει με τις δικές της απόψεις και προτιμήσεις. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει το σεβασμό της και την έλξη που αισθάνεται για τον άντρα.

Αν λοιπόν ήσουν ανασφαλής και αυτή ήταν μία από τις αιτίες του χωρισμού, τότε θα θέλει να δει πως αυτό έχει αλλάξει την επόμενη φορά που θα μιλήσετε.

  • Ας σου αρέσει, αλλά μην τον χρειάζεσαι

Είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στο να θες τον πρώην σου πίσω και να τον χρειάζεσαι γιατί δεν μπορείς χωρίς αυτόν. Το δεύτερο βασίζεται στην ανασφάλεια και αυτή θα την αισθάνεται κάθε φορά που θα έρχεστε σε επαφή.

Πριν λοιπόν κάνεις οτιδήποτε για να γυρίσει, πρέπει πρώτα να φτάσεις στο σημείο που αισθάνεσαι χαρούμενη και ικανοποιημένη ακόμα και χωρίς αυτόν τον άνδρα στη ζωή σου.

Στη φάση που είσαι, είναι λογικό να χαρείς και να ενθουσιαστείς αν σου ζητήσει να τα ξαναβρείτε, όμως θα πρέπει να είσαι εντάξει και με την πιθανότητα να μη θέλει να σε ξαναδεί. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε αυτό το σημείο, του να αισθάνεσαι συναισθηματικά ανεξάρτητη , με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμένη για μια ζωή με ή χωρίς αυτόν.

Αν δεν μπορείς να χειριστείς τη ζωή σου χωρίς τον πρώην σου, τότε δεν είσαι θέση να τον κερδίσεις πίσω.

  • Ετοιμάσου να οδηγήσεις τον πρώην σου ξανά σε σχέση

Πολλές φορές όταν μια γυναίκα δεν έχει άλλη ευκαιρία με τον πρώην της, είναι συνήθως γιατί περίμενε υπερβολικά πολύ καιρό να γυρίσει από μόνος του ή το χειρίζεται λάθος όταν εκείνος κάνει κάποια βήματα προς εκείνη την κατεύθυνση.

Έξυπνα τρικ: Πως να ξανακερδίσεις τον πρώην σου

Ένας άνδρας, για παράδειγμα, μπορεί να στείλει ένα μήνυμα με σκοπό να ανοίξει δίαυλους επικοινωνίας.

Αντί όμως να ανταποδώσεις με έναν τρόπο που θα τον κάνει να χαμογελάσει και να πυροδοτήσεις συναισθήματα χαράς και έλξης, τον αγνοείς τελείως με τη λογική πως έτσι δείχνεις ανωτερότητα και πως τον έχεις ξεπεράσει.

Προσοχή στην συμπεριφορά του..

Αν θες τον πρώην σου πίσω πρέπει να είσαι συναισθηματικά δυνατή. Δεν μπορείς να παίζεις ανούσια παιχνίδια γιατί με αυτόν τον τρόπο χάνεις περισσότερο το σεβασμό του και τον απομακρύνεις από εσένα.

Όταν ένας άνδρας σε σέβεται τότε μπορεί να συνδεθεί μαζί σου ευκολότερα και να αισθανθεί έλξη για εσένα, όταν όμως δεν αισθάνεται σεβασμό, η καρδιά του θα συνεχίσει να παραμένει κλειστή.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές το φλερτ και οι σχέσεις απαιτούν συναισθηματικά ρίσκα. Αν λοιπόν θες τον πρώην σου πίσω πρέπει να μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο ρίσκο και να είσαι εντάξει με το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να μπορείς να έρθεις αντιμέτωπη με τους φόβους και τις ανασφάλειες σου, τότε μόνος θα είσαι ένας ολοκληρωμένη γυναίκα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.