Εξαφανίστηκε και μεταλλάχτηκε – Θυμάστε έτσι την Πετρούλα; Δείτε την σήμερα

July 19, 2022


Η Πετρούλα Κωστίδου μας απασχόλησε πολύ έντονα πριν από αρκετά χρόνια, αλλά στην πορεία εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα. Πολλοί αναρωτιούνται τι κάνει αυτό το πρώην σeξυ κορίτσι του καιρού του STAR,…

... με την ίδια να έχει αλλάξει άρδην τη ζωή της.   Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια στο παρελθόν ασχολείται πλέον με την επιστήμη της ψυχολογίας: «Θέλω να πάρω το πτυχίο μου στην Ψυχολογία. Έχω κάνει μία συνειδητή επιλογή να μην μιλάω για τη ζωή μου”, ενώ ερωτηθείσα αν έχει μετανιώσει...

Η Πετρούλα Κωστίδου μας απασχόλησε πολύ έντονα πριν από αρκετά χρόνια, αλλά στην πορεία εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα. Πολλοί αναρωτιούνται τι κάνει αυτό το πρώην σeξυ κορίτσι του καιρού του STAR, με την ίδια να έχει αλλάξει άρδην τη ζωή της.

 

 

  • Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια στο παρελθόν ασχολείται πλέον με την επιστήμη της ψυχολογίας: «Θέλω να πάρω το πτυχίο μου στην Ψυχολογία. Έχω κάνει μία συνειδητή επιλογή να μην μιλάω για τη ζωή μου”, ενώ ερωτηθείσα αν έχει μετανιώσει για τον ρόλο της στην τηλεόραση, απάντησε “δεν έχω μετανιώσει για τίποτα αλλά φυσικά έμαθα πολλά. Έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου και κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν θέλω καμία επαφή με την τηλεόραση”.

Το εντυπωσιακό είναι και το πόσο έχει αλλάξει η εξωτερική της εμφάνιση, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.