“Να μnν κpίνετε”: Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με το μαγιό της πάνω σε σκάφος, πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ

July 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Φωτογραφίες από τις διακοπές της δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του ”Πάμε Δανάη&#8…

...Δανάη” απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και μας χάρισε τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της! Η ίδια, ακομπλεξάριστη, δεν διστάζει ποτέ να κοινοποιήσει φωτογραφίες της χωρίς ίχνος ρετούς, έτσι κ τώρα. Έβαλε το μαγιό της και φωτογραφήθηκε στο σκάφος της.Η παρουσιάστρια...



Φωτογραφίες από τις διακοπές της δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του ”Πάμε Δανάη” απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και μας χάρισε τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της!



Η ίδια, ακομπλεξάριστη, δεν διστάζει ποτέ να κοινοποιήσει φωτογραφίες της χωρίς ίχνος ρετούς, έτσι κ τώρα. Έβαλε το μαγιό της και φωτογραφήθηκε στο σκάφος της.

Η παρουσιάστρια έχει τοποθετηθεί πολλές φορές μέσω της εκπομπής της για τη σημαντικότητα του να αγαπάμε τον εαυτό μας και το σώμα μας, περνώντας έτσι δυνατά μηνύματα στο τηλεοπτικό κοινό.

Οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα

Η ανάρτησή της Δανάης Μπάρκα

Και όπως έχει σχολιάσει και η ίδια, η Δανάη Μπάρκα: «Ιδανική εμφάνιση για παραλία =



1)Έχε ένα σώμα.

2)Βάλε ένα μαγιό.

3)Πήγαινε στην παραλία.

4)Διασκέδασε, κολύμπα, φωτογραφήσου σαν να μην υπάρχει αύριο



Να (σας) χαμογελάτε, να (σας) αγαπάτε, να μην (σας) κρίνετε και να περνάτε υπέροχα».

Η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου της σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της μία καρδούλα.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.