Survivor All Star spoiler10/07: Νίκος Μπάρτζης ή Μάριος Πρίαμος; Αυτός ο παίκτης περνάει στον μεγάλο τελικό!

July 10, 2023


Survivor All Star spoiler 10/07: Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έφτασε στο φινάλε του και ένας εκ των Νίκου Μπάρτζη και Μάριος Πρίαμος θα βρεθεί στην τελική τριάδα!Οι δύο παίκτες θα μονομαχήσουν στην πρώτη ψηφοφορία της ημέρας, σε μια ψηφοφορία που θα κρατήσει αρκετή ώρα και τα αποτελέσματα θα μεταδοθούν σε live μετάδοση! Ότι σας πούμε τώρα είναι συμπεράσματα και μόνο! Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος είναι…

... σίγουρα δύο από τα μεγάλα φαβορί εξ αρχής και ήταν δεδομένο πως θα φτάσουν μέχρι εδώ που έφτασαν. Όμως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο φινάλε ήταν καλύτερη αγωνιστικά και κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση της στον τελικό!Ποιος θα είναι ο τρίτος της παρέας όμως; Ποιος θα βρεθεί στο...

Survivor All Star spoiler 10/07: Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έφτασε στο φινάλε του και ένας εκ των Νίκου Μπάρτζη και Μάριος Πρίαμος θα βρεθεί στην τελική τριάδα!

Οι δύο παίκτες θα μονομαχήσουν στην πρώτη ψηφοφορία της ημέρας, σε μια ψηφοφορία που θα κρατήσει αρκετή ώρα και τα αποτελέσματα θα μεταδοθούν σε live μετάδοση!

Ότι σας πούμε τώρα είναι συμπεράσματα και μόνο! Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος είναι σίγουρα δύο από τα μεγάλα φαβορί εξ αρχής και ήταν δεδομένο πως θα φτάσουν μέχρι εδώ που έφτασαν. Όμως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο φινάλε ήταν καλύτερη αγωνιστικά και κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση της στον τελικό!

Ποιος θα είναι ο τρίτος της παρέας όμως; Ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένης Ρουμελιώτη στον μεγάλο τελικό;

Survivor All Star 10/07: Νίκος Μπάρτζης ή Μάριος Πρίαμος; Αυτός ο παίκτης περνάει στον μεγάλο τελικό!

Σίγουρα τεράστιο φαβορί, με βάση της ψηφοφορίες φέτος είναι ο Νίκος Μπάρτζης! Όμως επειδή απέναντι θα βρει την.. Κύπρο κι όχι μόνο τον Μάριο Πρίαμο αφήνουμε ένα παραθυράκι ανατροπής ανοικτό! Θα καταφέρει ο Νίκος Μπάρτζης να βγει σε ακόμα μια ψηφοφορία πρώτος ή το μεγάλο όνειρο της νίκης στο Survivor All Star θα «παγώσει» οριστικά; Η απάντηση σε λίγες ώρες από τώρα!

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.