Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη. Ένας υπάλληλος παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό που προσπάθησε να διαφύγει από το βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο.Όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής LiveNews, ο υπάλληλος αντιλαμβανόμενος πως ο οδηγός προσπαθεί να φύγει από το σημείο χωρίς να πληρώσει, γραπώνεται …
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη. Ένας υπάλληλος παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό που προσπάθησε να διαφύγει από το βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής LiveNews, ο υπάλληλος αντιλαμβανόμενος πως ο οδηγός προσπαθεί να φύγει από το σημείο χωρίς να πληρώσει, γραπώνεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου.
Δείτε επίσης: Φωτιά στον Μαραθώνα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ξεσπά – Οριοθετήθηκε μέσα σε 20 λεπτά
Ο οδηγός του οχήματος αντιλαμβανόμενος πως ο υπάλληλος έχει κρεμαστεί από το παράθυρο δεν σταματάει την προσπάθεια του να ξεφύγει, αλλά συνεχίζει την πορεία του. Αποτέλεσμα ήταν ο υπάλληλος να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι σοβαρά και ο ίδιος να συλληφθεί.
Είναι χαρακτηριστικό πως στο βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες του βενζινάδικου φαίνονται ξεκάθαρα οι πινακίδες του οχήματος. Ο νεαρός οδηγός την Τρίτη 9/7 αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να απολογηθεί.
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η ελληνική φρεγάτα «Ψαρά» καταρρίπτει drone των Χούθι
Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την κατάρριψη drone των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα, από την φρεγάτα «Ψαρά» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.
Η φρεγάτα «Ψαρά» βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» και κατέρριψε δύο drones των Χούθι της Υεμένης, ενώ απέτρεψε την επίθεση άλλων δύο, κατά εμπορικού πλοίου. Το βίντεο από το χτύπημα ακριβείας της Ελληνικής φρεγάτας κατά των drones έδωσε στη δημοσιότητα το Ολλανδικό Ναυτικό. Επισημαίνεται πως ο διοικητής της εν πλω επιχείρησης είναι Ολλανδός.
Η Φρεγάτα ΨΑΡΑ τα ξημερώματα της Κυριακής, στον Κόλπο του Άντεν, στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» και παρέχοντας προστασία σε εμπορικό πλοίο, έβαλε εναντίον τεσσάρων Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (UAVs) τόσο με το σύστημα anti drone όσο και με το πυροβόλο σύμφωνα με του ισχύοντες κανόνες εμπλοκής. Δυο από τα drones καταρρίφθηκαν ενώ τα άλλα απομακρύνθηκαν.
Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, τη Φρεγάτα «ΨΑΡΑ» επισκέφθηκαν σε λιμένα στο Τζιμπουτί, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέπ Μπορέλ.
Δείτε και αυτάHS Psara ???????? heeft afgelopen nacht een drone-aanval van de Houthi’s afgewend tijdens het begeleiden van een vrachtschip door de Golf van Aden in het kader van @EUNAVFORASPIDES. https://t.co/JJ5CCX3Kc5. Karel Doorman waarschuwde voor de naderende dreiging ???? https://t.co/28EBe7l4l5 pic.twitter.com/oNXT2SU6HU
— Koninklijke Marine (@kon_marine) July 8, 2024