Τόκιο 2020: Προσπάθησε με νεροπίστολο να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα!

July 8, 2021


Οι ιαπωνικές Αρχές συνέλαβαν μία επίδοξη… δολοφόνο της Ολυμπιακής φλόγας του Τόκιο, που επιδίωξε να τη σβήσει χρησιμοποιώντας νεροπίστολο!Το συμβάν διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής Λα…

...μπαδηδρομίας στο Νομό Ιμπαράκι της Ιαπωνίας την Κυριακή (4/7), όπως ενημέρωσαν οι τοπικές Αρχές.Πλάνα από βίντεο που έχουν καταγράψει το περιστατικό δείχνουν μια γυναίκα να στέκεται μεταξύ των θεατών, περιμένοντας τον δρομέα που μετέφερε τη φλόγα. Μόλις πλησίασε ο δρομέας η...

Οι ιαπωνικές Αρχές συνέλαβαν μία επίδοξη… δολοφόνο της Ολυμπιακής φλόγας του Τόκιο, που επιδίωξε να τη σβήσει χρησιμοποιώντας νεροπίστολο!

Το συμβάν διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στο Νομό Ιμπαράκι της Ιαπωνίας την Κυριακή (4/7), όπως ενημέρωσαν οι τοπικές Αρχές.

Πλάνα από βίντεο που έχουν καταγράψει το περιστατικό δείχνουν μια γυναίκα να στέκεται μεταξύ των θεατών, περιμένοντας τον δρομέα που μετέφερε τη φλόγα. Μόλις πλησίασε ο δρομέας η γυναίκα… όπλισε το νεροπίστολο και προσπάθησε να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα.

«Όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Σταματήστε τους!», φώναξε στα Ιαπωνικά, πριν συλληφθεί από την ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια της 53χρονης, Καγιόκο Τακαχάσι, δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η δάδα έχει τη δική της εσωτερική πηγή καυσίμου.

Τόκιο 2020: Προσπάθησε με νεροπίστολο να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα!

Επίσημο: Στις 23 Ιουλίου 2021 ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Επίσημα θα διεξαχθούν το επόμενο καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ότι θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 23 Ιουλίου και 8 Αυγούστου 2021.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ΔΟΕ είχε γνωστοποιήσει επισήμως την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο. Η εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλον τον κόσμο αλλά και οι συνεχείς διαμαρτυρίες των αθλητών για τη μη φυσιολογική προετοιμασία τους οδήγησαν την Διεθνή Ολυμπιακή επιτροπή σε αυτή την απόφαση. Δείτε την κατάρα της Ιαπωνίας με τους Αγώνες.

Με ρεπορτάζ που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες, αναφερόταν η συμφωνία της ΔΟΕ με τις ιαπωνικές αρχές για τις 23 Ιουλίου με 8 Αυγούστου. Οι ημερομηνίες επισημοποιήθηκαν επίσημα.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες θα διεξαχθούν από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Οι Παραολυμπιακοί αγώνες θα γίνουν 24 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου.

Η νέα ημερομηνία θα φέρει ντόμινο σε όλα τα αθλήματα που θα πρέπει να αλλάξουν το καλεντάρι τους για τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό το λόγο και η απόφαση πάρθηκε σχετικά νωρίς προκειμένου οι Ομοσπονδίες να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις.

Πανέμορφη! Τι κάνει σήμερα το γλυκό κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας; (PHOTO)

Πριν από δέκα χρόνια τράβηξε τα βλέμματα όλου του πλανήτη επάνω της για μερικές στιγμές όταν φύσηξε και έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο σηματοδοτώντας την λήξη των Αγώνων.

Το γλυκό κοριτσάκι ονομάζεται Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, μεγάλωσε στα παιδικά χωριά SOS και συμμετείχε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Σήμερα, είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά ενώ ασχολείται και με τον αθλητισμό.

Ολυμπιακοί Αγώνες - κορίτσι

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.