Σάκης Κατσούλης: “Όλοι έχουμε απατήσει. Κι εγώ έχω απατήσει!”

July 7, 2021


Στο “10 και να καίνε” στη στήλη της εκπομπής Love it απάντησε ο νικητής του φετινού Survivor 4, Σάκης Κατσούλης και τα ερωτήματα ήταν πραγματικά πολύ καuτά.Μεταξύ άλλων ο Σάκης ανέφερε δεν υπήρξε καμί…

...α ερωτiκή επιθυμία για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα έδωσε τη δική του απάντηση για την αντίδραση του Ηλία Μπόγδανου και το “ξερνάω”, που είπε σχετικά με εκείνον και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. ...

Στο “10 και να καίνε” στη στήλη της εκπομπής Love it απάντησε ο νικητής του φετινού Survivor 4, Σάκης Κατσούλης και τα ερωτήματα ήταν πραγματικά πολύ καuτά.

Μεταξύ άλλων ο Σάκης ανέφερε δεν υπήρξε καμία ερωτiκή επιθυμία για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα έδωσε τη δική του απάντηση για την αντίδραση του Ηλία Μπόγδανου και το “ξερνάω”, που είπε σχετικά με εκείνον και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δε γνωρίζω αν υπήρξε ερωτiκή συνεύρεση στο παιχνίδι. Δεν υπήρξε ερωτiκή επιθυμία για τη Μαριαλένα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά, αλλά νομίζω το παιχνίδι δε σου έδινε το περιθώριο. No κου-κου όπως είχε πει και ο Καλίδης, γιατί η πείνα ήταν τεράστια» είπε σχετικά με τη Μαριαλένα ο Σάκης Κατσούλης.

Σχετικά με το “ξερνάω” του Ηλία Μπόγδανου ο Σάκης Κατσούλης τόνισε: «Τον Ηλία τον λατρεύω, δε θέλω να χάσω την παρέα του. Αν είπε ξερνάω, θα είχε τους λόγους του. Τώρα που το έμαθα θα τον ρωτήσω κιόλας».

Οι απαντήσεις του Σάκη Κατσούλη σε 10 ερωτήματα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.