Όλοι μαντεύουν λάθος: Έχουν 24 χρόνια διαφορά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη

July 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μητέρα και κόρη ποζάρουν στο Instagram και όλοι νομίζουν πως είναι αδερφές, μιας και η 43χρονη μητέρα της 19χρονης μοιάζει πολύ μικρότερη από τη…

...� από την ηλικία της. Οι δύο γυναίκες από την Καλιφόρνια «ρίχνουν» το instagram κάθε φορά με την εμφάνισή τους, καθώς το γεγονός ότι έχουν 24 χρόνια διαφορά, δύσκολα εντοπίζεται από κάποιον που δεν τις γνωρίζει. Όταν ρωτούν την 43χρονη για το «μυστικό» της νεανικής...



Μητέρα και κόρη ποζάρουν στο Instagram και όλοι νομίζουν πως είναι αδερφές, μιας και η 43χρονη μητέρα της 19χρονης μοιάζει πολύ μικρότερη από την ηλικία της.



Οι δύο γυναίκες από την Καλιφόρνια «ρίχνουν» το instagram κάθε φορά με την εμφάνισή τους, καθώς το γεγονός ότι έχουν 24 χρόνια διαφορά, δύσκολα εντοπίζεται από κάποιον που δεν τις γνωρίζει.



Όταν ρωτούν την 43χρονη για το «μυστικό» της νεανικής εμφάνισής της εκείνη δηλώνει πως: «Πάντα ακολουθούσα έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής. Σπάνια πίνω αλκοόλ, ξεκουράζομαι πολύ και έχω ισορροπημένη διατροφή» εξηγεί. Για την νεανική επιδερμίδα της αναφέρει: «Το περιποιούμαι με ευλάβεια καθημερινά, πλένω το πρόσωπό μου το πρωί και πριν κοιμηθώ».





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.