«Aπoκλείεται ο Θέμης να σήκωσε το χέρι του ποτέ σε γυναίκα»: Στο πλευρό του Αδαμαντίδη η Σάσα Μπάστα

July 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής(1/7), ο Θέμης Αδαμαντίδης, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντ…

...� η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, για βίαιη συμπεριφορά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην την πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει μαζί της με κανένα τρόπο.Η Σάσα Μπάστα, με την οποία ο τραγουδιστής...



Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής(1/7), ο Θέμης Αδαμαντίδης, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, για βίαιη συμπεριφορά.



Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην την πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει μαζί της με κανένα τρόπο.

Η Σάσα Μπάστα, με την οποία ο τραγουδιστής συνεργάζεται επί χρόνια, με ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε στο περιστατικό γράφοντας: «Το σημερινό μας live αναβάλλεται λόγω του γεγονότος που όλοι ξέρετε πλέον. Υ.Γ: Αποκλείεται ο Θέμης να έχει σηκώσει το χέρι του ποτέ σε γυναίκα».



Σάσα Μπάστα: «Αποκλείεται ο Θέμης Αδαμαντίδης να έχει σηκώσει το χέρι του ποτέ σε γυναίκα»



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.