Flashback: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ντίνας Κώνστα από το 1966 – Έτσι ήταν σε ηλικία 28 ετών

July 4, 2022


Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στους αμέτρητους θαυμαστές της που την αγάπησαν από τους ρόλους που ερμήνευσε σε τηλεόραση…

..., θέατρο και κινηματογράφο.Δείτε επίσης: Κι όμως δεν ήταν η Ντίνα Κώνστα: Σε αυτή την κορυφαία ηθοποιό είχε αρχικά προταθεί ο ρόλος της Ντένης ΜαρκοράΤο «Σπίτι του Ηθοποιού» θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη ηθοποιό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ανεβάζοντας μια αδημοσίευτη...

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στους αμέτρητους θαυμαστές της που την αγάπησαν από τους ρόλους που ερμήνευσε σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

Δείτε επίσης: Κι όμως δεν ήταν η Ντίνα Κώνστα: Σε αυτή την κορυφαία ηθοποιό είχε αρχικά προταθεί ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη ηθοποιό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ανεβάζοντας μια αδημοσίευτη φωτογραφία της από το μακρινό 1966 – όταν εκείνη συμμετείχε στην Ελεύθερη Σκηνή – την οποία είχε τραβήξει τότε ο φωτογράφος όλων των μεγάλων σταρ, Κλεισθένης Δασκαλάκος.

«Καλό ταξίδι στην αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιό, Ντίνα Κώνστα. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία από τον Κλεισθένη, την βλέπουμε το 1966 στην Ελεύθερη σκηνή στην παράσταση “Αστική μυθολογία” (πασχαλινά παιχνίδια) του συγγραφέα Βασίλη Ζιώγα», ανέφερε η λεζάντα της φωτογραφίας που ήρθε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά όπου βλέπουμε την Ντίνα Κώνστα σε πολύ νεαρή ηλικία.

Δείτε την ανάρτηση:

Ντίνα Κώνστα: Αυτή είναι η τελευταία της επιθυμία – Η έκκληση της οικογένειάς της

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή χθες (3/7) το πρωί, με όλο τον καλλιτεχνικό χώρο να «βυθίζεται» στο πένθος, χάνοντας μια σπουδαία του ηθοποιό.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν δημόσια, είτε μιλάμε για συνεργάτες, είτε για φίλους, είτε για απλούς θαυμαστές που την λάτρεψαν μέσα από τους ρόλους της. Τα μηνύματα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ενώ και το Mega το κανάλι που την ανέδειξε, έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποιες νέες λεπτομέρειες σχετικά με την ταφή της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το κανάλι επέλεξε να της κάνει ένα αφιέρωμα προκειμένου να την αποχαιρετήσει, στο οποίο την παρουσίασε μέσα από τους ρόλους που λατρεύτηκε από το κοινό. Για το ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους» άφησε εποχή, αλλά και ως Γιολάντα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν», ενώ είχε συμμετάσχει και στις ξεκαρδιστικές «Τρεις Χάριτες» ως θεία Νταϊάνα.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Αναστασία Τσιβγούλη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, επιθυμία της Ντίνας Κώνστα ήταν, μετά τον θάνατό της, να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί.

Ακόμα, επιθυμία των οικείων της, η οποία θα εκφραστεί μέσα από μία ανακοίνωση που θα εκδώσει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, είναι πως όσοι θέλουν, αντί στεφάνων, να καταθέσουν χρήματα για το ΣΕΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.