Μεσ ‘το χαμόγελο ο Θέμης Αδαμαντίδης: Στο πλευρό του Αλέξη Κούγια έξω από το δικαστήριο

July 4, 2022


Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια προσήλθε το μεσημέρι της Δευτέρας (04/07) στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικεί…

...ο της Αθήνας, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και εξύβρισης της συντρόφου του Βαρβάρα Κίρκη.Υπενθυμίζεται, πως ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής για ξυλοδαρμό τον οποίο, όπως υποστηρίζει η ενάγουσα,...

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια προσήλθε το μεσημέρι της Δευτέρας (04/07) στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και εξύβρισης της συντρόφου του Βαρβάρα Κίρκη.

Υπενθυμίζεται, πως ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής για ξυλοδαρμό τον οποίο, όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, διέπραξε εις βάρος της το βράδυ της Πέμπτης 30ης Ιουνίου.

Το δικαστήριο τού έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του.

θέμης αδαμαντίδης κούγιας

Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια ισχυρίζεται πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Είχε τα κονέ του ο Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτός ο σπουδαίος τραγουδιστής τον είχε παντρέψει – Σπάνια φωτογραφία από το γάμο του το 1986

Ο Θέμης Αδαμαντίδης εκτός από ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης είναι και ένας περήφανος μπαμπάς, καθώς έχει αποκτήσει 4 γιους.

Ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε το 1986 με κουμπάρο τον Στέλιο Καζαντζίδη και από το γάμο αυτό απέκτησε δύο γιους, τον Μάρκο (1987) και τον Αντώνη (1993). Από το 1998 ο Αδαμαντίδης βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε διαζύγιο.

Δείτε επίσης: «Τρεχάματα» για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Σημειώνεται πως ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αποκτήσει με δύο μετέπειτα συντρόφους του άλλους δύο γιους, τον Θεμιστοκλή (2009) και τον Θέμη-Γιώργο (2011).

Μετά από ψάξιμο του Athensmagazine.gr, ανακαλύψαμε σπάνια φωτογραφία από το γάμο του το 1986, στον οποίο κουμπάρος ήταν ο σπουδαίος Στέλιος Καζαντζίδης!

Δείτε τη φωτογραφία:

Καζαντζίδης Αδαμαντίδης γάμος 1986

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.