Survivor 5 spoiler 4/7: Έκανε την ανατροπή ο Ατζούν! Αυτός ο παίκτης περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό

July 4, 2022


Μια τεράστια ανατροπή έχουμε στο Survivor 5 λίγο πριν τον μεγάλο τελικό! Μπορεί μέχρι στιγμής να γνωρίζαμε πως στον ημιτελικό θα πάνε 4 παίκτες, ωστόσο, ο Ατζούν τα αλλάζει όλα. Φέτος θα δούμε 3 παίκτ…

...ες να διεκδικούν μια καρέκλα στον τελικό.Πως θα γίνει αυτό; Μετά την σημερινή αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει), Άρης, Μαίη, Στάθης και Ασημίνα θα αγωνιστούν για δύο ασυλίες και οι δύο ηττημένοι θα μπουν στην ψηφοφορία και θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ...

Μια τεράστια ανατροπή έχουμε στο Survivor 5 λίγο πριν τον μεγάλο τελικό! Μπορεί μέχρι στιγμής να γνωρίζαμε πως στον ημιτελικό θα πάνε 4 παίκτες, ωστόσο, ο Ατζούν τα αλλάζει όλα. Φέτος θα δούμε 3 παίκτες να διεκδικούν μια καρέκλα στον τελικό.

Πως θα γίνει αυτό; Μετά την σημερινή αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει), Άρης, Μαίη, Στάθης και Ασημίνα θα αγωνιστούν για δύο ασυλίες και οι δύο ηττημένοι θα μπουν στην ψηφοφορία και θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της Δευτέρας 4/6.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη 5/6 θα υπάρξει αποχώρηση ώστε να μείνουν τρεις παίκτες και μετά από νέα ψηφοφορία θα μάθουμε τη δυάδα που πάει τελικό.

Αυτός κερδίζει μια από τις 2 ασυλίες και πάει απευθείας ημιτελικό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που θα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στον ημιτελικό και δεν θα μπει σε ψηφοφορία, είναι ο Στάθης Σχίζας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.