Σκύλος με αυτιά που μοιάζουν με του Μίκυ Μάους έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο

July 4, 2022


Υπάρχουν χιλιάδες αξιολάτρευτα ζώα στον κόσμο μας, αλλά η μικρή Γκόμα, είναι μοναδική. Το γλυκό σκυλί, κλέβει συνεχώς την καρδιά των χρηστών του Instagram μιας και έχει περισσότερους από 60.000 ακολού…

...θους. Ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς και αυτό μοιάζει απόλυτα λογικό. Το τετράποδο, εκτός από χαριτωμένο, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: διαθέτει υπέροχα, μεγάλα, φουντωτά αφτιά.Το όνομά της σημαίνει σουσάμι στα Ιαπωνικά και αποτελεί διασταύρωση ράτσας Μαλτέζ και Παπιγιόν,...

Υπάρχουν χιλιάδες αξιολάτρευτα ζώα στον κόσμο μας, αλλά η μικρή Γκόμα, είναι μοναδική. Το γλυκό σκυλί, κλέβει συνεχώς την καρδιά των χρηστών του Instagram μιας και έχει περισσότερους από 60.000 ακολούθους. Ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς και αυτό μοιάζει απόλυτα λογικό. Το τετράποδο, εκτός από χαριτωμένο, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: διαθέτει υπέροχα, μεγάλα, φουντωτά αφτιά.

Το όνομά της σημαίνει σουσάμι στα Ιαπωνικά και αποτελεί διασταύρωση ράτσας Μαλτέζ και Παπιγιόν, από την οποία πήρε και τα υπέροχα αφτιά της. Η Γκόμα είναι μόλις 4 ετών και ζει στο Τόκιο της Ιαπωνίας, μαζί με τους ιδιοκτήτες της. Λόγω του χαρακτηριστικού της, έγινε διάσημη στις ΗΠΑ και ονομάστηκε «σκύλος Μίκυ Μάους» από τους νέους της οπαδούς.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με το αξιολάτρευτο τετράποδο που θα σας κλέψει την καρδιά.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη まるぱぴ ゴマ (@marupgoma_c)

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.