Έβαλαν κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη – Αυτό που είδαν ξεπερνά κάθε φαντασία… (Video)

July 4, 2022


Ένα κινηματογραφικό συνεργείο έβαλε κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν τους άφησε με το στόμα ανοικτό! Συγκεκριμένα, ένα κινηματογραφικό συνεργείο επ…

...ισκέφτηκε την Tony στο διαμέρισμά της για να καταγράψει τη ζωή της 98χρονης. Δεν έχει πολλές συναναστροφές με την άμεση οικογένειά της, και τον περισσότερο καιρό είναι μόνη.«Δεν με πειράζει. Τι θα κάνω; Που θα πάω; Είμαι μόνη μου», απαντάει η Tony όταν το συνεργείο τη ρωτά για τις...

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο έβαλε κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν τους άφησε με το στόμα ανοικτό! Συγκεκριμένα, ένα κινηματογραφικό συνεργείο επισκέφτηκε την Tony στο διαμέρισμά της για να καταγράψει τη ζωή της 98χρονης. Δεν έχει πολλές συναναστροφές με την άμεση οικογένειά της, και τον περισσότερο καιρό είναι μόνη.

«Δεν με πειράζει. Τι θα κάνω; Που θα πάω; Είμαι μόνη μου», απαντάει η Tony όταν το συνεργείο τη ρωτά για τις συνθήκες ζωής της. Ο μεγαλύτερος αγώνας της είναι να περνά η ώρα χωρίς να βαριέται τελείως. . Επίσης, ένας 33χρονος έβαλε κρυφή κάμερα γιατί πίστευε πως το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο. Τελικά κατέγραψε τη σύντροφό του να

«Ξέρετε τι κάνω; Μη γελάσετε», εξηγεί η Tony. «Παίρνω την άχρηστη αλληλογραφία και την ανοίγω. Αφού την ανοίξω, την κόβω σε μικρά κομμάτια και τη βάζω σε μια σακούλα και μετά στα σκουπίδια.» Μετά κρυφογελάει πριν παραδεχτεί: «Πρέπει να κάνω κάτι, αλλιώς θα τρελαθώ». Κάποιος πρέπει να της δείξει το Facebook.

32χρονος έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κοπέλας του – Αυτό που κατέγραψε τον άφησε «κάγκελο» (Video)

Ένας 32χρονος αποφάσισε να ανακαλύψει τι ήταν αυτό που ξυπνούσε την κοπέλα του το βράδυ και έβαλε μια κρυφή κάμερα για να το καταγράψει. Επίσης, μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της.

Δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε, όμως. Μέσα σε λίγες ώρες, άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα χωρίς λογική εξήγηση. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορεί να δείτε κάτι στην ντουλάπα.

Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα – Όταν έβαλε κρυφή κάμερα πάγωσε με αυτό που είδε (Video)

Ένας άντρας άκουγε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα. Ενώ, ένας άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα για να δει γιατί η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε καθόλου όρεξη για παιχνίδια. Μόλις είδε το υλικό έπαθε σοκ!

Αυτό που τελικά είδε από την κρυφή κάμερα ήταν τουλάχιστον τρομακτικό. Δείτε το βίντεο που θα σας σοκάρει...


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.