Survivor 4: Μυστήριο με τη Νικολέτα Μαυρίδη! Ήταν στο Γαλάτσι αλλά δεν εμφανίστηκε στο πλατό!

July 4, 2021


Έντονη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Νικολέτα Μαυρίδη είναι μεταξύ των ατόμων που θα απουσιάσει από τον σημερινό ημιτελικό του Survivor 4!Συγκεκριμένα ορισμένους …

...παίκτες τους περιμέναμε πως δεν θα δώσουν το παρόν, όπως ο Αλέξης Παππάς και ο Περικλής Κονδυλάτος αλλά σ' αυτούς προστέθηκαν και οι Τζέιμς Καφετζής, Χριστίνα Κεφαλά και Νικολέτα Μαυρίδη! Και αν για τους τρεις πρώτους το γνωρίζαμε ή έστω το περιμέναμε, για τις δύο τελευταίες...

Έντονη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Νικολέτα Μαυρίδη είναι μεταξύ των ατόμων που θα απουσιάσει από τον σημερινό ημιτελικό του Survivor 4!

Συγκεκριμένα ορισμένους παίκτες τους περιμέναμε πως δεν θα δώσουν το παρόν, όπως ο Αλέξης Παππάς και ο Περικλής Κονδυλάτος αλλά σ’ αυτούς προστέθηκαν και οι Τζέιμς Καφετζής, Χριστίνα Κεφαλά και Νικολέτα Μαυρίδη! Και αν για τους τρεις πρώτους το γνωρίζαμε ή έστω το περιμέναμε, για τις δύο τελευταίες μας προκάλεσε εντύπωση η απουσία τους. Ειδικά για την Νικολέτα Μαυρίδη, διότι βρισκόταν στο Άλσος της Βεϊκού και αποχώρησε άρον άρον!

Συγκεκριμένα ο φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει έξω από το θέατρο που διεξάγεται ο ημιτελικός, πριν την έναρξη του, ωστόσο δεν έδωσε τελικό το παρόν! Τι πραγματικά συνέβη είναι κάτι που θα μάθουμε σίγουρα, ενώ δεν αποκλείεται στον αυριανό τελικό να δώσει τελικά το παρόν!

Δείτε και την σχετική φωτογραφία:

Survivor 4: Μυστήριο με τη Νικολέτα Μαυρίδη! Ήταν στο Γαλάτσι αλλά δεν εμφανίστηκε στο πλατό!

Survivor 4 ημιτελικό: Πανικός με συνθήματα για τον Σάκη Κατσούλη!

Από στιγμή σε στιγμή ο αποψινός ημιτελικός του Survivor 4 ξεκινάει και για πρώτη φορά πρόκειται να δούμε live τους 4 μεγάλους φιναλίστ.

Φυσικά, το παρόν έχουν δώσει πρώην παίκτες, φίλοι, συγγενείς αλλά και φανατικοί θαυμαστές, προκειμένου να απολαύσουν από κοντά τους Σάκη, Ηλία, Κόρο και Μαριαλένα. Δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.