Survivor 4 – James Καφετζής: Έφυγε από το Γαλάτσι και βλέπει από το σπίτι του στην “αγκαλιά” της Maxite τον ημιτελικό!

July 4, 2021


Μία από τις πιο ηχηρές στον αποψινό ημιτελικό του Survivor είναι αυτή του Τζέιμς Καφετζή, αν και ο Ροδίτης παίκτης αρχικά βρέθηκε στο Γαλάτσι.Μυστήριο πλανάται γύρω από την αιτία που τον κράτησε μακρι…

...ά από τη βραδιά καθώς ο Γιώργος Λιανός αρκέστηκε στους «προσωπικούς λόγους» που επικαλέστηκαν όσοι παίκτες δεν παρευρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.Ωστόσο, το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του πρώην παίκτη του ριάλιτι που τον απεικονίζουν...

Μία από τις πιο ηχηρές στον αποψινό ημιτελικό του Survivor είναι αυτή του Τζέιμς Καφετζή, αν και ο Ροδίτης παίκτης αρχικά βρέθηκε στο Γαλάτσι.

Μυστήριο πλανάται γύρω από την αιτία που τον κράτησε μακριά από τη βραδιά καθώς ο Γιώργος Λιανός αρκέστηκε στους «προσωπικούς λόγους» που επικαλέστηκαν όσοι παίκτες δεν παρευρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Ωστόσο, το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του πρώην παίκτη του ριάλιτι που τον απεικονίζουν μαζί με την πρώην σύντροφό του, Maxine Dold, στο Γαλάτσι, προτού όπως φαίνεται αποχωρήσει τελικά.

Παρ΄όλα αυτά, ο Τζέιμς παρακολούθησε τον ημιτελικό στην τηλεόραση παρέα με τη Maxine και ανέβασε μάλιστα story στο Instagram, στο οποίο διάλεξε να φαίνεται ο κολλητός του, Νίκος Μπάρτζης, στην οθόνη.

Survivor 4 - James Καφετζής: Έφυγε από το Γαλάτσι και βλέπει από το σπίτι του στην 'αγκαλιά' της Maxite τον ημιτελικό!

Survivor 4 – ημιτελικός: Κόρο και Μαριαλένα συνάντησαν μετά από 7 μήνες τις οικογένειες τους

Ο αποψινός ημιτελικός του Survivor 4 ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά, με τον δύο φιναλίστ, Μαριαλένα και Κόρομι να μπαίνουν στο στάδιο.

Οι δύο παίκτες προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις, ενώ είχαν σοκαριστεί με το πόσος κόσμος τους περίμενε γα να τους απολαύσει από κοντά.

Αμέσως μετά, η παραγωγή είχε ετοιμάσει δύο βίντεο, στα οποία οι δυο παίκτες συναντήθηκαν μετά από 7 μήνες με τις οικογένειες τους!

Συγκεκριμένα, τον Κόρομι τον περίμενε ο αδερφός και οι γονείς του, ενώ την Μαριαλένα οι γονείς και τα δύο αδέρφια της. Μάλιστα, γνωρίσαμε για πρώτη φορά και τον πατέρα της Μαριαλένας, ο οποίος δεν μπορούσε στιγμή να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Φυσικά, τα κλάματα και οι αγκαλιές δεν σταμάτησαν λεπτό και προσπάθησαν να πουν όσα νέα μπορούσαν, καθώς είχαν πολύ λίγα λεπτά στην διάθεση τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.