Νέα Ιωνία: «Ο 11χρονος δεν ακούμπησε καλώδια παρά μόνο την κολώνα και τον τίναξε το ρεύμα»

July 3, 2023


Ηλεκτροπληξία έπαθε στη Νέα Ιωνία ένα παιδί ηλικίας 11 ετών την ώρα που έπαιζε σε παιδική χαρά. Συγκεκριμένα, ο 11χρονος ακούμπησε το χέρι του σε γuμνά καλώδια που προεξείχαν από κολώνα φωτισμού. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!…

...!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Η μητέρα του παιδιού μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε: «Ήρθα και μου είπε ότι τον τίναξε το ρεύμα. Είχε διπλωθεί...

Ηλεκτροπληξία έπαθε στη Νέα Ιωνία ένα παιδί ηλικίας 11 ετών την ώρα που έπαιζε σε παιδική χαρά. Συγκεκριμένα, ο 11χρονος ακούμπησε το χέρι του σε γuμνά καλώδια που προεξείχαν από κολώνα φωτισμού.

Η μητέρα του παιδιού μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε: «Ήρθα και μου είπε ότι τον τίναξε το ρεύμα. Είχε διπλωθεί τη μέση και έκλαιγε, πόναγε, είχε δυσκολία στην αναπνοή. Μου λέει “έχουν μουδιάσει τα χέρια μου δεν αισθάνομαι καλα. Του έδωσα λίγο νερό και τον έβαλα λίγο να καθίσει. “Δεν αισθάνομαι τα χέρια μου, πονάει το στήθος μου” μου είπε. Όπως καταλαβαίνετε τον πήγα στο νοσοκομείο. Τον ρώτησα αν ακούμπησε τα καλώδια, μου είπε όχι – “Ακούμπησα την κολώνα από πίσω” απάντησε το παιδί».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.