Survivor spoiler 03/07, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τα ψέματα τελείωσαν – Αυτός είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί από το Survivor 5!

July 3, 2022


Survivor spoiler: Η ώρα της αλήθειας έχει έρθει στο Survivor 5, με τον Στάθη Σχίζα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να παλεύουν για την τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο και τον έναν εκ των δύο ήδη …

...να είναι στο αεροδρόμιο για να πετάξει για Ελλάδα.Ο πέμπτος κύκλος ολοκληρώνεται σιγά σιγά και, τη στιγμή που μιλάμε, οι παίκτες έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματα και ετοιμάζονται μαζί με την παραγωγή, ώστε να πάρουν το αεροπλάνο, για να επιστρέψουν και να βρεθούν ενώπιον του...

Survivor spoiler: Η ώρα της αλήθειας έχει έρθει στο Survivor 5, με τον Στάθη Σχίζα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να παλεύουν για την τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο και τον έναν εκ των δύο ήδη να είναι στο αεροδρόμιο για να πετάξει για Ελλάδα.

Ο πέμπτος κύκλος ολοκληρώνεται σιγά σιγά και, τη στιγμή που μιλάμε, οι παίκτες έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματα και ετοιμάζονται μαζί με την παραγωγή, ώστε να πάρουν το αεροπλάνο, για να επιστρέψουν και να βρεθούν ενώπιον του κοινού για τον ημιτελικό στο Γαλάτσι. Ένας, όμως, θα φύγει λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε και δε θα παραστεί ως ενδιαφερόμενος για την νίκη στην Αθήνα.

Και η αλήθεια είναι, ότι η στρατηγική της παρέας του Στάθη Σχίζα και της Σταυρούλας Χρυσαειδή δεν πέτυχε, με αποτέλεσμα οι δυο τους να είναι πια υποψήφιοι για αποχώρηση. Κάπως έτσι, ένας από τους δύο συμμάχους θα χρειαστεί να φύγει, αντιμετωπίζοντας την τριάδα του Άρη Σοϊλέδη, που έχει και τον πρώτο λόγο για το μεγάλο έπαθλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.