Survivor spoiler 03/07: Φινάλε με τεράστιο έπαθλο στο Survivor 5! Αυτός είναι ο νικητής

July 3, 2022


Survivor spoiler: Το τέλος του Survivor 5 έχει φτάσει και οι παίκτες του περνούν τις τελευταίες ώρες τους στον Άγιο Δομίνικο, με το μεγάλο φινάλε να γράφεται στο Άλσος Βεΐκου σε μόλις τρεις ημέρες (6/…

...7) και την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο για το ποιος θα πάρει τα 100.000 ευρώ.Οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να καταφέρουν να σηκώσουν την κούπα. Πριν από αυτό, όμως, πρέπει πρώτα να δούμε ποιος είναι ο τελευταίος παίκτης, που θα...

Survivor spoiler: Το τέλος του Survivor 5 έχει φτάσει και οι παίκτες του περνούν τις τελευταίες ώρες τους στον Άγιο Δομίνικο, με το μεγάλο φινάλε να γράφεται στο Άλσος Βεΐκου σε μόλις τρεις ημέρες (6/7) και την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο για το ποιος θα πάρει τα 100.000 ευρώ.

Οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να καταφέρουν να σηκώσουν την κούπα. Πριν από αυτό, όμως, πρέπει πρώτα να δούμε ποιος είναι ο τελευταίος παίκτης, που θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, για να καταλήξουμε στην τελική τετράδα, η οποία θα παρουσιαστεί ενώπιον του κοινού στο Γαλάτσι.

Ο Στάθης Σχίζας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μάθουν από τον Γιώργο Λιανό ποιος από τους δύο έχει φτάσει στην πηγή, αλλά δε θα καταφέρει να… πιει νερό, χάνοντας τη θέση του για την τελική αυτή φάση μόλις ένα «βήμα» πριν. Η απογοήτευση θα είναι μεγάλη, ασφαλώς, αν και εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι ο παίκτης που θα πάρει τη δάδα του και θα αποχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.