Ολόκληρο παλάτι με χρυσές λεπτομέρειες: Η μονοκατοικία που νοικιάζει η Μαρίνα Πατούλη στην Πεύκη

July 3, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

H Μαρίνα Πατούλη τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στη Μύκονο, καθώς η ίδια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί των ανέμων, έχοντας τη δική της…

...ική της επιχείρηση. Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια συχνά ανέβαζε φωτογραφίες από το σπίτι της στην Πεύκη, ενώ πλέον μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί...



H Μαρίνα Πατούλη τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στη Μύκονο, καθώς η ίδια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί των ανέμων, έχοντας τη δική της επιχείρηση.



Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια συχνά ανέβαζε φωτογραφίες από το σπίτι της στην Πεύκη, ενώ πλέον μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί των ανέμων.

Βέβαια η ίδια σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αποφάσισε το σπίτι όπου διέμενε στα Βόρεια Προάστια να το νοικιάσει.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την εντυπωσιακή κατοικία, όπου διέμενε μαζί με τον πρώην σύζυγό της και είχαμε δει σε κοινές συνεντεύξεις που παραχωρούσαν στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία μεζονέτα 280 τ.μ., κατασκευής του 1991, πολυτελής και ανακαινισμένη, πρώτου ορόφου και δύο επιπέδων, με 4 υπνοδωμάτια (ένα master), 1 κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές, 2 μπάνια και 1 WC, συναγερμό, 2 θέσεις στάθμευσης και μοναδική θέα στο δάσος. Όπως αναφέρεται στην αγγελία στο σπίτι, μάλιστα, επιτρέπονται τα κατοικίδια.



Η τιμή των 2.000 ευρώ που ζητάει η κα. Πατούλη θεωρείται πολύ καλή, σύμφωνα με τους μεσίτες τόσο για την περιοχή όσο και για το μέγεθος και την κατασκευή του σπιτιού.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.