Ασημακόπουλος για Τριαντάφυλλο: «Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε»

July 3, 2021


Καλεσμένος στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν σήμερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος και μίλησε για την πορεία του στο Survivor, την αποχώρησή του και τους Amigos. Και δεν δίστασε μέχρι και να ζ…

...�ητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο είχαν μια σχέση «μίσους – πάθους» στο παιχνίδι.«Πέρασα υπέροχα. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Όταν είπε ο Λιανός ότι αποχωρώ είπα “Παναγιά μου ελεύθερος”. Ήταν το συναίσθημα του εγκλεισμού που όλα ήταν διογκωμένα στο...

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν σήμερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος και μίλησε για την πορεία του στο Survivor, την αποχώρησή του και τους Amigos. Και δεν δίστασε μέχρι και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο είχαν μια σχέση «μίσους – πάθους» στο παιχνίδι.

«Πέρασα υπέροχα. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Όταν είπε ο Λιανός ότι αποχωρώ είπα “Παναγιά μου ελεύθερος”. Ήταν το συναίσθημα του εγκλεισμού που όλα ήταν διογκωμένα στο μυαλό μας. Υπήρχε η πείνα και η κακουχία. Το να κοιμάσαι σε ένα σανίδι με μαξιλάρι ένα backpack και να τρως μια κουταλιά ρύζι, δεν είναι και ό,τι καλύτερο», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Με τον Ντάφυ επικοινώνησα μόλις επέστρεψα στην Ελλάδα. τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Κοιμόμασταν δίπλα δίπλα. Μου έπιανε του έπιανα το χέρι δεν θυμάμαι. Κοιμόμασταν πλάι πλάι στα πρόχειρα καταλύματα δίπλα στις σκηνές», ανέφερε για τον Τριαντάφυλλο.


Και λίγο αργότερα ανέφερε για τον Τριαντάφυλλο: «Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω. Του ζητώ συγγνώμη».

«Και ‘γω αυτοσαρκάζομαι γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν τον πείραξε, το ξαναλέω, του ζητώ συγγνώμη. Και σε όποια παιδιά πειράχτηκαν» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Είμαι άνθρωπος που ζητά συγγνώμη και όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού», συμπλήρωσε.


Για τις αλλαγές στην εμφάνισή του και τον ντόρο που έγινε με τους κοιλιακούς του ανέφερε: «Τρόπος της ζωής μου είναι να γuμνάζομαι. Το σώμα μου ήταν μια χαρά και πριν από την επέμβαση. Την επέμβαση την έκανα πριν να μπω στο Survivor, αλλά δεν πρόλαβα να αναρρώσω και πονούσα μέσα στο παιχνίδι».

Για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας είπε: «Εύχομαι να συνεχιστεί και μετά το Survivor, ενώ παραδέχθηκε κι εκείνος πως υπήρξαν στιγμές αδυναμίας και βρήκαν φαγητό για να φάνε κρυφά στο Survivor.

Τέλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε πως θέλει για νικητή του Survivor τον Γιώργο Κόρομι!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.