Αποκλειστικό: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Trannos από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

July 2, 2023


Σαββατόβραδο στο νοσοκομείο θα περάσει ο γνωστός ράπερ, Trannos, ο οποίος είχε μια περιπέτεια με την υγεία του.Συγκεκριμένα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο αγαπημένος ράπερ της νεολαίας κατανάλωσε υπερβολικό αλκοόλ, τόσο που τον έστειλε στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του τους δικούς του ανθρώπους! Ο Trannos το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε για live στην Ίο ενώ επιστρέφοντας στ…

...ην Αθήνα είχε την συγκεκριμένη περιπέτεια και νοσηλεύεται στο γνωστό νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων!Πάντως πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η υγεία του έχει δείξει βελτίωση τις τελευταίες ώρες και αναμένεται τις επόμενες ώρες να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει...

Σαββατόβραδο στο νοσοκομείο θα περάσει ο γνωστός ράπερ, Trannos, ο οποίος είχε μια περιπέτεια με την υγεία του.

Συγκεκριμένα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο αγαπημένος ράπερ της νεολαίας κατανάλωσε υπερβολικό αλκοόλ, τόσο που τον έστειλε στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του τους δικούς του ανθρώπους!

Αποκλειστικό: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Trannos - Κατανάλωσε υπερβολικό αλκοόλ

Ο Trannos το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε για live στην Ίο ενώ επιστρέφοντας στην Αθήνα είχε την συγκεκριμένη περιπέτεια και νοσηλεύεται στο γνωστό νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων!

Πάντως πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η υγεία του έχει δείξει βελτίωση τις τελευταίες ώρες και αναμένεται τις επόμενες ώρες να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.