Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η 3αδα που πάει Γαλάτσι – Ο Σάκης, ο Μπάρτζης και το πρόσωπο έκπληξη

July 1, 2023


Survivor All Star Spoiler: Ένα βήμα πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό στο Survivor All Star και ήδη οι πρώτες διαρροές έχουν αρχίσει να βγαίνουν στο φως και φαίνεται να ξέρουμε ποια είναι η τελική τετράδα αλλά και η τριάδα που πάει ημιτελικό.Η Στέλλα Ανδρεάδου φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής μετά τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ενώ η τελική τετράδα του τελικού είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο …

...Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.Αυτή είναι η 3αδα που πάει Γαλάτσι - Ο Σάκης, ο Μπάρτζης και το πρόσωπο έκπληξηΣύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν οι δύο παίκτες που περνάνε στον ημιτελικό μέσα από τα αγωνίσματα της ασυλίας, είναι ο Σάκης...

Survivor All Star Spoiler: Ένα βήμα πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό στο Survivor All Star και ήδη οι πρώτες διαρροές έχουν αρχίσει να βγαίνουν στο φως και φαίνεται να ξέρουμε ποια είναι η τελική τετράδα αλλά και η τριάδα που πάει ημιτελικό.

Η Στέλλα Ανδρεάδου φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής μετά τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ενώ η τελική τετράδα του τελικού είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor All Star Spoiler για την 3αδα του τελικού

Αυτή είναι η 3αδα που πάει Γαλάτσι – Ο Σάκης, ο Μπάρτζης και το πρόσωπο έκπληξη

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν οι δύο παίκτες που περνάνε στον ημιτελικό μέσα από τα αγωνίσματα της ασυλίας, είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο έχουν εξασφαλίσει ήδη τη θέση τους στην τελική τριάδα του Survivor all Star.

Έτσι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Νίκος Μπάρτζης θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα αποφασίσει ποιον παίκτη θα στείλει στην 3αδα του ημιτελικού.

Survivor All Star: «Για να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου» – Η «σπόντα» του Αλέξη Παπά στην παραγωγή του παιχνιδιού (video)

Για την επιθυμία του να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και τις σχέσεις του με τους πρώην παίκτες του Survivor μίλησε ο Αλέξης Παππάς στο [email protected]

«Άκουσα ότι ο Τριαντάφυλλος ξεκινάει ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ελπίζω να πάει καλά, ο ίδιος ξέρει πολύ καλά το επικοινωνιακό. Του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί του αξίζει», δηλώνει ο Αλέξης Παππάς μετά τα λεγόμενα του τραγουδιστή ότι θα βρίσκεται σε νέα καλοκαιρινή εκπομπή που ετοιμάζουν στο Open. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη δήλωσή του για τον Τριαντάφυλλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.