Κιβωτός του κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος – «Ο 19χρονος είχε παραβατική συμπεριοφρά» (video)

July 1, 2023


Κιβωτός του κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας Αντώνιος μετά την απολογία του. Στον πατέρα Αντώνιο επιβλήθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα σε ΑΤ και εγγύηση 10.000 ευρώ. Με την ευκαιρία, δείτε την απάντηση του πατέρα Αντώνιου για τις οικονομικές απάτες.Νωρίτερα, έδωσε απολογί…

...α τεσσάρων ωρών στην 22η ανακρίτρια ο πατέρας Αντώνιος για την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση ενώ επί μία ώρα απαντούσε στις ερωτήσεις του εισαγγελέα.Πριν από την απολογία του κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα.Στο γραφείο...

Κιβωτός του κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας Αντώνιος μετά την απολογία του. Στον πατέρα Αντώνιο επιβλήθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα σε ΑΤ και εγγύηση 10.000 ευρώ. Με την ευκαιρία, δείτε την απάντηση του πατέρα Αντώνιου για τις οικονομικές απάτες.

Νωρίτερα, έδωσε απολογία τεσσάρων ωρών στην 22η ανακρίτρια ο πατέρας Αντώνιος για την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση ενώ επί μία ώρα απαντούσε στις ερωτήσεις του εισαγγελέα.

Πριν από την απολογία του κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα.Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκε και η πρεσβυτέρα η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας που προτάθηκε από την υπεράσπιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια τις προηγούμενες ημέρες εξέτασε στο πλαίσιο της ανάκρισης περίπου 20 πρόσωπα που προτάθηκαν από τον κατηγορούμενο ως μάρτυρες υπεράσπισης του.

Στα πρόσωπα αυτά περιλαμβάνονται και τουλάχιστον πέντε φιλοξενούμενοι στην Κιβωτό του Κόσμου οι οποίοι-κατά πληροφορίες-κατέθεσαν πως ο 19χρονος τους προσέγγισε για να τους πείσει να καταγγείλουν τον πατέρα Αντώνιο, χωρίς να τους έχει κάνει τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.