«To μωρό μου…» – Οι τρυφερές ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια της κόρης του, Δάφνης

July 1, 2023


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ ενεργός στα social media κάνοντας αναρτήσεις όχι μόνο από την πλευρά του Πρωθυπουργού της χώρας, καθώς συχνά θα δούμε πιο προσωπικές στιγμές του με τη σύζυγό και τα παιδιά.Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 29/6 την ημέρα των γενεθλίων της κόρης του με τη Δάφνη να κλείνει τα 20 της και εκείνος να της εύχεται με το δικό του τρυφερό τ…

...Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 29/6 την ημέρα των γενεθλίων της κόρης του με τη Δάφνη να κλείνει τα 20 της και εκείνος να της εύχεται με το δικό του τρυφερό τρόπο. ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ ενεργός στα social media κάνοντας αναρτήσεις όχι μόνο από την πλευρά του Πρωθυπουργού της χώρας, καθώς συχνά θα δούμε πιο προσωπικές στιγμές του με τη σύζυγό και τα παιδιά.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 29/6 την ημέρα των γενεθλίων της κόρης του με τη Δάφνη να κλείνει τα 20 της και εκείνος να της εύχεται με το δικό του τρυφερό τρόπο.

Με μία κοινή τους φωτογραφία βλέπουμε λοιπόν τη μία από τις δύο κόρες του Πρωθυπουργού, οι οποίες έκλεψαν την παράσταση με τα φορέματά τους την ημέρα της ορκωμοσίας του (δείτε τις εδώ).

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια της κόρης του

«To μωρό μου έγινε 20 χρονών!! Δαφνούλι να είσαι πάντα έτσι χαμογελαστή!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εξομολόγηση του Μητσοτάκη για την Μαρέβα και τα παιδιά

Στην ερώτηση για το τι θα έκανε αν τα παιδιά του είχαν σχέση με κάποιον που στηρίζει άλλο κόμμα, απάντησε: «Θα αντιδρούσα με πολύ χιούμορ, θα προσπαθούσα να τους πάρω με την μεριά μου αλλά δεν νομίζω ότι έχω αφήσει ποτέ την πολιτική να επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις των παιδιών μου. Αφήνω πάντα τα παιδιά να μας συστήσουν τους συντρόφους τους».

«Δέχομαι κριτική από τα παιδιά μου. Πλέον αντιδρώ καλύτερα από ότι αντιδρούσα στο παρελθόν. Πρέπει να δεχόμαστε την κριτική, αρκεί να είναι τεκμηριωμένη. Και η σύζυγός μου και τα παιδιά μου είναι πολύ αυστηροί κριτές», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.