Survivor 4: Το πρώτο teaser του ημιτελικού μόλις κυκλοφόρησε!

July 1, 2021


Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, το Survivor, που φέτος κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, μετά από 6 μήνες φτάνει στο τέλος του! Την Κυριακή 4/7 θα παρακολουθήσουμε live τον ημιτελικό του από το Γαλάτσι …

...ενώ την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός και θα έχουμε ήδη το όνομα του νικητή, αν και το twitter το έχει δηλώσει από τώρα ποιος θέλει να είναι.Μέχρι στιγμής ο Σάκης και ο Ηλίας έχουν περάσει στον ημιτελικό ενώ η Μαριαλένα και ο Κόρο έχουν αφεθεί στην κρίση του κοινού....

Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, το Survivor, που φέτος κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, μετά από 6 μήνες φτάνει στο τέλος του! Την Κυριακή 4/7 θα παρακολουθήσουμε live τον ημιτελικό του από το Γαλάτσι ενώ την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός και θα έχουμε ήδη το όνομα του νικητή, αν και το twitter το έχει δηλώσει από τώρα ποιος θέλει να είναι.

Μέχρι στιγμής ο Σάκης και ο Ηλίας έχουν περάσει στον ημιτελικό ενώ η Μαριαλένα και ο Κόρο έχουν αφεθεί στην κρίση του κοινού. Θα γίνει ψηφοφορία και την Κυριακή ο Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα αυτού που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν θα πιει. Να σημειωθεί πως το Youweekly.gr σας έχει δώσει από τώρα το όνομα αυτού που παίρνει το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ο ΣΚΑΙ πριν από λίγα λεπτά για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού δημοσίευσε το πρώτο teaser – ανατριχιαστικό teaser βασικά – στο οποίο παρουσιάζει τους 4 φιναλίστ.

Το πρώτο teaser του Survivor

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.