Survivor 4: Κόρο και Μπόγδανος ξεκαθαρίζουν τα πράγματα μεταξύ τους

June 29, 2021


Μια έντονη παρεξήγηση δημιουργήθηκε πριν μερικές μέρες μεταξύ του Κόρο, του Μπογδάνου και του Ασημακόπουλου, με αφορμή την προσπάθεια του δεύτερου να προσεγγίσει την Μαριαλένα και τον Σάκη.Οι δυο Amig…

...os φαίνεται πως εκνευρίστηκαν αρκετά με την συμπεριφορά του Ηλία και έτσι αποφάσισαν να τον κάνουν πέρα για τα καλά. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4 spoiler 28/6: Ποιος κερδίζει απόψε στον αγώνα κατάταξης ...

Μια έντονη παρεξήγηση δημιουργήθηκε πριν μερικές μέρες μεταξύ του Κόρο, του Μπογδάνου και του Ασημακόπουλου, με αφορμή την προσπάθεια του δεύτερου να προσεγγίσει την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Οι δυο Amigos φαίνεται πως εκνευρίστηκαν αρκετά με την συμπεριφορά του Ηλία και έτσι αποφάσισαν να τον κάνουν πέρα για τα καλά.

Ωστόσο, μετά την χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, Ηλίας και Κόρο φαίνεται πως έκαναν προσπάθεια για να τα ξανά βρουν, μιας και ανέφεραν στον Γιώργο Λιανό, που συζήτησαν το πρωί και πως πλέον είναι όλα καλά μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.